قم - ایرنا - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم گفت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۳۵ واحد صنعتی راکد در این استان با تلاش صورت گرفته احیا شد و به چرخه تولید بازگشت.

اکبر ابدالی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: برای احیا این واحدهای صنعتی در استان قم با همکاری بهره‌برداران آن‌ها، یک‌هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری صورت گرفت، همچنین راه اندازی مجدد آنها امکان اشتغال ۲۶۲ نفر را فراهم کرد.

وی افزود: احیا و راه‌اندازی مجدد واحدهای راکد از جمله مهمترین برنامه‌های اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت قم است چرا که این واحدها به صورت بالقوه بستر و شرایط لازم برای تولید محصول را دارند و تنها به دلایل بروز مشکلاتی فعالیت آن‌ها متوقف شده، بنابراین با نگاه حمایتی مسئولان استان و تلاش بهره‌برداران می‌توان این واحدها را به چرخه تولید بازگرداند.

وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم تا تمام واحدهای راکد صنعتی در قم را که امکان احیا دارند، به چرخه فعالیت بازگردانیم و در این مسیر نیازمند همکاری بیش‌ازپیش بانک‌های استان برای تامین اعتبارات لازم و پرداخت تسهیلات مورد نیاز به بهره‌برداران این واحدها هستیم.

گفتنی است شهرک‌های صنعتی قم امکانات فنی و زیرساختی مناسبی برای فعالیت‌های تولیدی در حوزه‌های مختلف دارند و سرمایه‌گذاران با استفاده از این ظرفیت و نیز نزدیک بودن این شهرک‌ها به پایتخت و عمده بازارهای مصرف کشور و همچنین صادرات به کشورهای هدف می‌توانند فعالیت اقتصادی سودآوری را در این استان ایجاد کنند.

استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، ثامن الائمه (ع)، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد و در شهرک ها و نواحی صنعتی استان قم نزدیک به ۲ هزار واحد بهره‌بردار با اشتغال بیش از ۵۷ هزار نفر در رشته صنعت های مختلف مشغول تولید هستند.