مشهد-ایرنا- عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: اگر بتوانیم انقلاب را برای همین قشری که نسل z نام گرفته تبیین کنیم و ابهامات آنها را رفع و از طرفی اشکالات خود را نیز برطرف کنیم می بینیم همین نسل z هم پای کار انقلاب هستند.

حجت الاسلام حسنعلی اخلاقی امیری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ما مشکلی در حوزه مردم و نسل دختر و پسر جوان جامعه نداریم بلکه مساله در طراحی مباحث اجتماعی و فرهنگی توسط همه بخش ها و اجزای حکومت است.

وی ادامه داد: لازم نیست برای نسل کنونی یک برنامه ویژه بگذاریم بلکه اگر اشکالات فرهنگی خودمان در حاکمیت را برطرف کنیم مشکل برطرف می شود.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: به واسطه این که مردم در حوزه کسب و کارها نیازمند استفاده از شبکه های اجتماعی هستند و همچنین برای حفظ امنیت روانی جامعه، حکمرانی نظام برنامه ای را برای رفع مسدودسازی از این ساختار آغاز کرده است.

اخلاقی امیری افزود: شورای عالی فضای مجازی ۱۰ سیاست کلی به علاوه ۳۰ گام اجرایی برای اجرای طرح رفع مسدود سازی در مدت ۱۴ ماه تعیین کرده است که اطلاع رسانی بیشتر توسط شورای یاد شده انجام خواهد شد.

نسل z (زِد)در ایران به نسلی از جامعه اطلاق می شود که در دوره فراگیری اینترنت یعنی از میانه دهه ۷۰ خوشیدی به بعد متولد شده اند، این نسل به طور کامل با زندگی دیجیتال آمیخته شده و در جریان عناصر مثبت و منفی این ساختار اطلاع رسانی و زندگی با فناوری اطلاعات قرار گرفته اند از همین رو با نسل های قبل از خود تفاوت های شناختی و رفتاری کاملا متمایزی دارند.

شاخصه بارز این نسل پیوند عمیق با اینترنت و فضای مجازی از سالهای اول زندگی شان است که سبب شده به نسل «نت» هم معروف شوند.

گفته می شود نسل زد شامل متولدان سالهای ۱۳۷۵ تا ۱۳۹۰ (۱۹۹۵-۲۰۱۰) است که ویژگی هایی چون ریسک پذیری، سنت شکنی و گاه روحیه سرکشی دارند.