به گزارش ایرنا، تروث آوت نوشت که گسترش بی حد و حصر صنعت سوخت فسیلی در دوره ریاست جمهوری ترامپ می تواند به افزایش آلودگی و افزایش قیمت انرژی برای مصرف کنندگان منجر شود. دولت بایدن ژانویه گذشته از صدور مجوز پایانههای جدید صادرات گاز طبیعی مایع (ال ان جی) دست کشید که این امر انتقاد ترامپ و قانونگذاران جمهوریخواه را برانگیخت.
ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی خود کمک های مالی قابل توجهی از شرکت های نفت و گاز دریافت کرده و قول داده که محدودیت های صدور مجوز صادرات ال ان جی را لغو کند. از سوی دیگر، افزایش صادرات گاز می تواند منجر به افزایش هزینه های مصرف کنندگان آمریکایی و بهره برداری دموکرات ها از این نارضایتی علیه ترامپ و جمهوریخواهان شود. مطالعه اقتصادی اخیر وزارت انرژی نشان می دهد که صادرات بیشتر ال ان جی می تواند بهای گاز و برق و هزینه های تولید را افزایش دهد.
گزارش مذکور پیش بینی می کند که افزایش صادرات ال ان جی ممکن است تا سال ۲۰۵۰ قیمتهای داخلی را تا ۳۱ درصد افزایش دهد.جنیفر ام. گرانهولم، وزیر انرژی دولت بایدن، بر نیاز به بررسی دقیق پروژه های بزرگ ال ان جی به دلیل انتشار گازهای گلخانه ای آنها تاکید کرده است.
گرانهولم همچنین با اشاره به اهمیت راهبردی خریداران ال ان جی آمریکا متذکر شد که انتظار می رود تقاضای چین به میزان قابل توجهی افزایش یابد. آمریکا به طور بالقوه می تواند نیازهای داخلی و جهانی را برآورده کند، اما این نگرانی وجود دارد که آیا مصرف کنندگان آمریکایی با افزایش صادرات کماکان از قیمت های پایینتر برخوردار خواهند بود یا خیر.
با این وجود، کریس رایت، نامزد پیشنهادی ترامپ برای وزارت انرژی که مدیریت یک شرکت سوخت فسیلی را بر عهده داشته و وجود بحران اقلیمی را انکار میکند، مخالف این دغدغه است. فرماندار لوئیزیانا و حامیان صنعت انرژی از یافته های وزارت انرژی انتقاد کرده و صادرات ال ان جی را اشتغالزا توصیف کرده اند. منتقدان استدلال می کنند که صنعت سوخت فسیلی بیشتر از صادرات سود می برد تا فروش داخلی.
صنعت گاز، افزایش صادرات و تامین نیاز مراکز داده هوش مصنوعی را بهترین فرصت پیش روی خود می داند. علیرغم تلاشهای دولت بایدن برای تنظیم صادرات ال ان جی، این نگرانی وجود دارد که نیازهای انرژی این مراکز داده افرایش یافته و تا سال ۲۰۳۰ بخش بزرگی از تقاضای انرژی در آمریکا را به خود اختصاص دهد.
ایجاد تعادل در افزایش صادرات ال ان جی و تقاضای انرژی مراکز داده همزمان با مدیریت نارضایتی عمومی ناشی از تورم چالش هایی را برای ترامپ ایجاد خواهند کرد. در حالی که او بحران اقلیمی را کم اهمیت جلوه می دهد، تأثیرات مالی تغییرات آب و هوایی همچنان در حال افزایش بوده و سالانه حدود ۱۵۰ میلیارد دلار برای آمریکا هزینه ایجاد می کند. شاید ترامپ دریابد که تسهیل تولید سوخت فسیلی ممکن است منافع اقتصادی مورد انتظار او را به همراه نداشته باشد.