زنجان - ایرنا - نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ۱۴ هزار تعاونی مسکن در کشور وجود دارد که مشکلاتشان زندگی حداقل ۲۱ میلیون نفر را تحت تأثیر قرار داده است، گفت: بلاتکلیفی این تعاونی‌ها نیازمند چاره اندیشی است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ‌منصور علیمردانی روز شنبه در جلسه شورای اداری استان زنجان، افزود: برخی از این تعاونی‌ها از دهه ۷۰ و ۸۰ زمین‌هایی را خریداری کرده‌اند اما تاکنون وضعیت آنها به دلیل نبود هماهنگی بین دستگاهها و نهادهای متولی تعیین تکلیف نشده‌ است.

وی خاطرنشان کرد: با کمی توجه و رسیدگی می‌توان این مشکلات را حل کرد و رضایت مندی مردم را افزایش داد.

علیمردانی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تعریف عناوین شغلی در واحدهای تولیدی نیز اشاره کرد و گفت: دستورالعمل‌های فعلی باعث بلاتکلیفی و سر درگمی دستگاه‌های مختلف شده است.

وی با بیان اینکه این فرآیند نباید هزینه‌های اضافی بر دوش کارفرمایان و کارگران تحمیل کند، گفت: در شرایطی که بسیاری از کارخانه‌ها به دلیل مشکلات اقتصادی با چالش های جدی مواجه شده‌اند، این نوع تصمیمات تنها آسیب بیشتری به تولید وارد می‌کند.

نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی به مساله شهرک‌های صنعتی اشاره کرد و بیان داشت: اختلاف قیمت زمین‌ها در مناطق مختلف، مانعی جدی برای سرمایه‌گذاری است و درخواست می کنیم که استانداری به این موضوع ورود کند تا موانع در این زمینه برطرف شود.

کاهش مصرف برق طی هفته گذشته در استان زنجان

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان زنجان نیز در این جلسه از کاهش مصرف برق در هفته گذشته در استان خبر داد و گفت: طی حدود ۱۰ روز گذشته مدیریت مصرف در استان فقط از طریق کنترل مصرف صنایع بود که قطعی برق آسیبی به آنها وارد نمی کرد و طی این ایام قطعی برق منازل در استان نداشتیم.

پیام جوادی با اشاره به اقدامات موثر در مدیریت مصرف انرژی، اظهار داشت: در هفته گذشته، شاهد کاهش مصرف برق در ساعات مختلف بوده‌ایم که این صرفه‌جویی در برخی ساعات به صفر تا هفت درصد نسبت به هفته‌های گذشته رسید.

مدیرعامل شرکت توزیع برق زنجان همچنین به مدیریت بهینه مصرف برق در ادارات دولتی استان اشاره کرد و گفت: در دو تا سه هفته اخیر که لیمیترها در دستگاههای اجرایی فعال شده‌اند، خوشبختانه هیچ موردی از قطع برق ادارات به دلیل رعایت نکردن کاهش مصرف گزارش نشده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان زنجان با تاکید بر ارتباط نزدیک بین حامل‌های انرژی، گفت: برق و گاز ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند و با توجه به اینکه حدود ۹۰ درصد تولید برق کشور از گاز تامین می‌شود، صرفه‌جویی در مصرف گاز در منازل و ادارات، مستقیما بر کاهش مشکلات تولید برق تأثیرگذار است.

مصرف ۷۰ درصدی گاز در بخش خانگی استان زنجان

مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان نیز در این جلسه با اشاره به ناترازی روزانه ۳۰۰ میلیون مترمکعب گاز در کشور بر اهمیت اجرای پویش کاهش دمای محیط تأکید کرد و گفت: طی ماه گذشته با انجام پایش‌های مستمر، ۲۰ مورد قطعی گاز در استان داشتیم.

رحیم سلیمانی نژاد با بیان اینکه موضوع ناترازی گاز به‌ویژه در ماه‌های سرد سال، یکی از چالش‌های پیش روی ما در سال‌های اخیر بوده است، اظهار داشت: رشد و توسعه مصرف گاز در بخش‌های مختلف صنعتی، اداری و تجاری کشور باعث شده است که این مساله هر ساله تشدید شود.

وی افزود: در استان زنجان حدود ۷۰ درصد مصرف گاز در فصل زمستان به بخش خانگی اختصاص دارد.

سلیمانی نژاد با بیان اینکه مصرف کلی استان نیز بین ۹ تا ۱۱ میلیون مترمکعب در روز متغیر است، گفت: یکی از اقدامات اساسی در کاهش مصرف، ‌پویش کاهش دمای محیط است و اگر دمای محیط به میزان دو درجه کاهش یابد، تأثیر قابل‌توجهی در کاهش مصرف گاز خواهد داشت.