به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین علی نهاوندی روز شنبه در جمع شورای علمی گروه آموزشی، فرهنگی و اجتماعی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس خاطرنشان کرد: امروز مسائل مهمی مانند طلاق، ازدواج، حجاب و عفاف، فضای مجازی، هنر، رسانه و جمعیت در قلمرو مسائل فرهنگی اجتماعی تعریف می شود و حوزه های علمیه باید در این عرصهها، راهکارهای علملیاتی خود را برای بهبود اوضاع اجتماعی ارائه دهند.
وی با بیان اینکه قانونگذاری مهمترین جایگاه برای رشد ساختارهای متوازن جامعه جهت رفع چالشها و ساماندهی مباحث اجتماعی است گفت: نهاد دین باید از ظرفیتهای مهمی مانند مرکز تحقیقات اسلامی مجلس بهره مند گردد.
نهاوندی همچنین به خلاء یک مرکز آموزشی در حوزه قانونگذاری اشاره کرد و گفت: متاسفانه برای نظام تقنینی کشور هیچ نظام آموزشی مصوبی نداریم در حالی که قانون و قانونگذاری ادبیات مختص خود را دارد و اگر کسی بدون آشنایی با این حوزه، ورود کند، با مشکل جدی مواجه خواهیم شد.
رئیس شورای علمی گروه آموزشی، فرهنگی و اجتماعی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس نیز در این نشست گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تصمیم گیریهای قانونی خود باید از عقبههای کارشناسی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس استفاده کرده و مشورت بگیرند.
حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا، تعامل حوزه و مجلس شورای اسلامی را بسیار ضروری دانست و گفت: امروز نیاز روزمره نمایندگان مجلس ارتباط با حوزه های علمیه و مراکز پژوهشی تحقیقاتی است و نباید خود را از حوزه کارشناسی جدا بدانند.