به گزارش خبرنگار ایرنا؛ حجت الاسلام «محمدعلی ارزنده» روز شنبه در دیدار با قائم مقام مدیرعامل در توزیع نیروی برق ملایر اظهار کرد: روند ارائه این خدمات در روستاها و مناطق رضایتبخش است که این روند باید همچنان ادامه داشته باشد.
وی با تاکید بر صرفهجویی در مصرف برق، افزود: احداث نیروگاههای پشتبامی برای خانوارهای زیرپوشش نهادهای حمایتی قابل تقدیر است و ایجاد و توسعه این نیروگاهها، گامی مثبت در راستای کمک به حفظ و احیای محیط زیست است و منابع اینگونه انرژیها، نامحدود و پایدار است.
امام جمعه ملایر ادامه داد: دستیابی توزیع نیروی برق این شهرستان به رتبههای برتر در ارزیابیها، نشان دهنده پیگیری و عمق خدمترسانی پرسنل و نیروهای این مدیریت به مردم ملایر است و هر روز باید سطح رضایتمندی مردم افزایش یابد که این امر مستلزم تقویت همکاری و تعامل بین سازمانها و دستگاههای اجرایی استان و شهرستان است.
حجت الاسلام ارزنده با بیان اینکه مردم تاکنون صنعت برق را در حوزه مدیریت مصرف انرژی به خوبی همراهی کردند، تاکید کرد: زمستان امسال نیز مردم با مدیریت مصرف، بیش از پیش این صنعت را یاری کنند.
قائم مقام مدیرعامل در توزیع نیروی برق ملایر نیز با تاکید بر اینکه دولت تاکید فراوانی بر تولید و تامین برق مشترکان از طریق انرژیهای تجدیدپذیر به ویژه انرژی خورشیدی دارد، از امام جمعه ملایر خواست: در تریبون مهم و تأثیرگذار نماز جمعه مردم را به مدیریت بهینه مصرف انرژی به ویژه برق توصیه کند.
«رضا شیردره» اظهار کرد: برای تحقق این امر مهم نیازمند حمایتهای لازم به منظور نهادینهسازی سرمایهگذاری و توسعه و همکاری نهادهای مربوطه برای واگذاری زمین به سرمایهگذار هستیم.
وی ادامه داد: مجموعه مدیریت توزیع نیروی برق ملایر طی چند سال اخیر تمام توان خود را برای خدمت به مردم این شهرستان به ویژه در مناطق کمتر برخوردار صرف کرده و توزیع خدمات در این صنعت بر اساس عدالت و مردممحوری بوده است.
به گزارش ایرنا؛ در این نشست مسائل و چالشهای موجود در حوزه برقرسانی و جلب همکاریهای بیشتر بین نهادهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر دارای ۲۰۸ روستای دارای سکنه و ۶ شهر با جمعیتی بیش از ۳۰۰ هزار نفر است که تمامی روستاها و ۶ شهر تابعه ملایر، سامن، زنگنه، جوکار، ازندریان و اسلامشهر آقگل از نعمت برق مطمئن و پایدار بهرهمند هستند.