به گزارش ایرنا، محمد حسنی روز یکشنبه در نشست خبری اظهار کرد: جشنواره ملی حرکت بستر مناسب ارائه آثار انجمنهای علمی فعال در دانشگاهها و رقابت در یک فضای سالم است.
وی افزایش همگرایی و کشف استعدادها را هدف برگزاری جشنواره حرکت برشمرد و افزود: برگزاری چنین جشنوارههایی به بالارفتن مهارت دانشجویان کمک خواهد کرد. دانشگاه فنی و حرفهای در تابستان امسال به دانشگاه ملی مهارت تغییر نام پیدا کرد و این تغییر نام به فعالیتهای دانشگاه ملی مهارت هویت جدیدی بخشیده است.
سرپرست دانشگاه ملی مهارت گلستان با بیان اینکه این دانشگاه با ۲۰۰ هزار دانشجو در ۱۸۲ دانشکده و آموزشکده از بزرگترین دانشگاههای کشور است، تصریح کرد: در گلستان نیز پنج دانشکده و آموزشکده فعال است و دانشگاه ملی مهارت گلستان افتخار میزبانی جشنواره ملی حرکت را بر عهده داشت.
به گزارش ایرنا، ۵۶۷ اثر به دبیرخانه جشنواره دروندانشگاهی حرکت دانشگاه ملی مهارت ارسال شده که ۴۰۰ اثر مربوط به بخش ملی و ۱۶۷ اثر مربوط به بخش ویژه دانشکده مهارت بود.
کارآفرینی، محتوای دیجیتال، آموزشی، پژوهشی، بینرشتهای و بخش ویژه، پویش سفیر حرکت و کتاب و اختراع از جمله بخشهای جشنواره ملی حرکت بوده و از ۴۰۰ اثر رسیده در بخش رقابتی و ۱۶۷ اثر رسیده در دانشکده ملی مهارت، در نهایت ۱۳۳ اثر برگزیده از دانشگاه ملی مهارت در سطح وزارت علوم در سامانه بارگذاری شد و در فرایند رقابت با دانشگاههای سراسر کشور قرار گرفت.
پس از رقابت نهایی در بین دانشگاههای سراسر کشور، ۱۳ مقام به دانشگاه ملی مهارت رسید که چهار مقام برگزیده و ۹ مقام شایسته تقدیر از دستاوردهای دانشجویان دانشگاه ملی مهارت در کشور در این دوره از جشنواره بود که دانشجویان دانشگاه ملی مهارت گلستان از انجمن حسابداری جزو گروههای حائز مقام شایسته تقدیر بودند.
شیوهنامه برگزاری جشنواره ملی حرکت ۲۳ مرداد به کل دانشکدهها و آموزشکدهها اطلاعرسانی شد و بازه زمانی جشنواره نیز از اول خرداد ۱۴۰۲ تا ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ بود که انجمنها ۱۳ ماه برای شرکت در این جشنواره و بارگذاری آثار خود مهلت داشتند.
براساس اعلام مسوولان دانشگاه ملی مهارت، چهار مقام برگزیده جشنواره حرکت به بنیاد ملی نخبگان معرفی شده و از تسهیلات این بنیاد استفاده خواهند کرد.
مجموع جوایز دانشگاه ملی مهارت برای برگزیدگان دروندانشگاهی بیش از پنج میلیارد ریال است که این جوایز جدا از جوایز اهدایی وزارت علوم خواهد بود.