امیر کرمزاده روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تعداد گردشگران خارجی که در ۹ ماه امسال به استان اصفهان سفر کردند حدود ۱۰۳ هزار نفر بود.
وی ادامه داد: آمار گردشگران خارجی در استان اصفهان بهدلایل مختلفی از جمله شرایط منطقه بهویژه در فصل دوم گردشگری کاهش یافته است.
مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان تصریح کرد: با توجه به تحولات منطقه و ناآرامیهای اخیر، آمار گردشگران خارجی نهتنها در اصفهان و ایران بلکه در کل منطقه دچار کاهش چشمگیری شده است.
کرمزاده با اشاره به سه فصل گردشگری در اصفهان، خاطرنشان کرد: فصل اول شامل بهار، فصل دوم از شهریور تا پایان آذر و فصل سوم ماههای بهمن و اسفند است که گردشگران شرق آسیا بهویژه چین بیشتر در فصل سوم به اصفهان سفر می کنند.
وی افزود: نگاه ما به کشورهایی که بهطور سنتی به اصفهان گردشگر می فرستند همچنان وجود دارد اما هدفهای جدید برای بازار گردشگری اصفهان، کشورهای آسیایی هستند.
کرمزاده گفت: روسیه، چین و هند به اضافه کشورهای جنوب شرق آسیا و حوزه خلیج فارس با جمعیت بیش از ۲ میلیارد نفر، جمعیت قابل توجهی را به خود اختصاص میدهند از این رو بازارهای هدف جذب گردشگر خارجی اصفهان روی این کشورها متمرکز شده است.
وی اضافه کرد: کمیته های تخصصی بازاریابی برای کشورهای هدف جدید گردشگری در اصفهان تشکیل خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان اظهار کرد: آمار گردشگران داخلی در ۹ ماه امسال در استان نیز با احتساب سفرهای نوروز از مرز ۲ میلیون نفر گذشت که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش چشمگیری نداشته و حدود ۲۰ درصد بوده است.
کرمزاده همچنین با اشاره به تامین زیرساخت های لازم برای بخش گردشگری اصفهان گفت: سه هتل پنج ستاره تا ابتدای سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری میرسد و حدود یکهزار تخت به ظرفیت اقامت استان اضافه میشود.
به گزارش ایرنا، استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار اثر تاریخی (یک هزار و ۹۴۰ اثر ملی و ۱۵ اثر ثبت جهانی) و افزون بر ۶۰۰ خانه تاریخی و جاذبههای مختلف طبیعی، فرهنگی، مذهبی و تفریحی در کانون توجه گردشگران قرار دارد.
اصفهان حدود ۱۵۰ هتل، ۴۵۰ اقامتگاه بومگردی، ۷۰ هتل سنتی، ۱۵۰ خانه مسافر و ۲۳۰ مهمانپذیر دارد.