به گزارش خبرنگار ایرنا، جعفر مردانی روز یکشنبه در نشست با مدیرعامل فولاد مبارکه با اشاره به دستور رییسجمهور مبنی بر جمعآوری مدارس کانکسی افزود: هماکنون در چهارمحال و بختیاری ۸۰ مدرسه سنگی و ۳۰ مدرسه کانکسی وجود دارد که تا سال آینده جمعآوری میشوند.
مردانی تاکید کرد: کارخانههای صنعتی و تولیدی بهویژه شرکتهای فولادی در چهارمحال و بختیاری از محل مسوولیتهای اجتماعی برای ساخت مدرسه در استان کمک کنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مجموعه کارخانههای تولید فولاد در استان زحمات زیادی انجام میدهند یادآور شد: توسعه و افزایش تولید در مجموعههای فولاد استان به زمانبندی نیاز دارد.
وی با اشاره به ناترازیهای اقتصادی و انرژی افزود: رشد و توسعه صنعت به رونق اقتصادی، اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری کمک میکند.
مردانی به ظرفیتهای فراوان چهارمحال و بختیاری در بخشهای مختلف اشاره و تصریح کرد: از تمامی فعالان و دستاندرکاران راهاندازی مجموعههای صنعتی و تولیدی استان در سالهای گذشته قدردانی میکنم.
وی توسعه زنجیره فولاد چهارمحال و بختیاری در کوتاهمدت و میانمدت را ضروری دانست و یادآور شد: بهطور یقین تمامی دستگاههای اجرایی استان برای اجرای این طرح همکاری میکنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر بهرهگیری از ظرفیت سرمایهگذاران در استان اظهار داشت: برای تکمیل و بهرهبرداری از طرحهای عمرانی استانی و ملی نیمهتمام استان حداقل ۵۳۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی با اشاره به لزوم فعال بودن حسابهای کارخانههای صنعتی و واحدهای تولیدی چهارمحال و بختیاری در بانکهای داخل استان افزود: بانکهای استان باید خدمات مورد نیاز کارخانههای صنعتی و واحدهای تولیدی را ارائه دهند.
استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: از ظرفیت سازمان بسیج مستضعفین کشور برای سرمایهگذاری در استان بهرهگیری میشود.
وی با اشاره به مشکلات ناترازیهای انرژی بهویژه تامین گاز در چهارمحال و بختیاری یادآور شد: امیدواریم بهزودی مشکل تامین گاز کارخانههای صنعتی و واحدهای تولیدی استان بهویژه شرکتهای تولید فولاد رفع شود چرا که تامین برق مورد نیاز کارخانههای صنعتی میتواند باعث فعال شدن واحدهای تولیدی و بهدنبال آن افزایش اشتغالزایی، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی شود.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر در این استان بیش از یک هزار واحد صنعتی در حال فعالیت است که ۳۶ واحد از این مجموعه واحدهای بزرگ و دارای اشتغال بالای ۱۰۰ نفر و ۳۲ واحد متوسط با اشتغال بین ۵۰ تا ۱۰۰ نفر و بقیه واحد های صنعتی کوچک هستند.
تاکنون با صدور بیش از ۲ هزار جواز تاسیس و افزون بر ۴۰۰ طرح با سرمایهگذاری بالای ۶۰ درصد طرحهای صنعتی اجرایی شده که در راستای کمک به تکمیل این طرح گامهای بلندی برداشته شده است.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ شهرستان با جمعیتی بیش از یک میلیون نفر است که در برخی محصولات صنعتی از جمله لوازم خانگی، تولید چادر مشکی، موکت و برخی از صنایع دیگر رتبههای مطلوبی در کشور دارد.
ورق خودرو چهارمحال و بختیاری تولیدکننده ورق گالوانیزه مورد نیاز صنعت خودروسازی کشور است که علاوه بر برخورداری از ظرفیت اسمی تولید سالیانه ۴۰۰ هزار تن از این محصول، احداث و راهاندازی خط تولید ورق گالوانیزه شماره ۲ با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن را نیز در دست اقدام دارد تا بتواند نیاز ۸۵۰ هزار تنی خودروسازان کشور به ورق گالوانیزه را در افقهای پیش رو تامین کند.
همچنین فولاد سفید دشت چهارمحال و بختیاری از ابتدای راهاندازی تا پایان تیرماه ۱۴۰۳ بیش از پنج میلیون و ۴۰۰ هزارتن تولید تجمعی آهن اسفنجی را داشته است.