"سید علی قریشی" روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه همچنین ۹۴ درصد افراد بالای ۶ سال استان باسواد هستند افزود: در مجموع ۲۷ درصد سواد آموزان استان در سنین دانش آموزی می باشند.
وی اظهار کرد: سهمیه استان برای جذب سوادآموزان در سال تحصیلی جاری سه هزار و ۹ نفر تعیین شده که این سهمیه شامل سه دوره آموزش، انتقال و تحکیم سواد می باشد.
قریشی، تعداد آموزش دهنده معاونت سوادآموزی اداره کل اموزش و پرورش استان را ۱۹۰ نفر بیان کرد و گفت: مجموعا پنج مرکز یادگیری محلی نهضت سواد موزی در استان دایر است، این مراکز در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی و کمک به درآمد خانواده ها با به کارگیری مشاوران و اساتید مجرب فنون و حرفه های مختلف کلاس های مهارت آموزی شهروندی و فنی و حرفه ای راه اندازی شدهاند.
وی با بیان اینکه مراکز یادگیری محلی با رویکرد آموزش خواندن و نوشتن در کنار مهارت محوری و با هدف بهبود شرایط زندگی و کسب و کار ایجاد شده اند افزود: ارتقای سطح دانش و فرهنگ خانواده هایی که به دلیل نداشتن سواد و مهارت های اساسی در زندگی دچار مشکلات و کاستی هایی شده اند از اهداف دیگر راه اندازی مراکز یادگیری محلی سواد است.
وی اضافه کرد: این مراکز آموزش ۲۰۰ ساعت برای هر فراگیر با توجه به نیازهای افراد را در دستور کار دارند و ۵۰۰ نفر تحت پوشش این فعالیتها قرار دارند.
معاون سوادآموزی استان یزد با بیان اینکه در سال تحصیلی گذشته ۲ هزار و ۵۴۷ نفر در این استان با سواد شدند افزود: همچنین در این مدت یکهزار و ۱۳۱ نفر از اتباع خارجی در کلاس های سوادآموزی با مشارکت نهادهای بین المللی در این استان سواد را فرا گرفتند.
معاون سوادآموزی استان یزد تصریح کرد: تعداد ۴۰۰ نفر از دارندگان مدرک سوادآموزی که قصد ادامه تحصیل ندارند در دوره تحکیم سواد جهت تثبیت و ماندگاری سواد تحت پوشش قرار دارند.