به گزارش ایرنا ، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری روز دوشنبه در آیین رونمایی از سه اثر پژوهشی و تحقیقی استان بوشهر افزود: هرکجا اصحاب دانش تکریم شدند آنجا به پیشرفت رسیده و هرکجا مورد بی مهری قرار گیرند دچار پسرفت خواهد شد.
وی یادآور شد: دانشمندان و نویسندگان در زمان حیات نباید مهجور باشند کما اینکه برخی از علما و اندیشمندان این استان با وجود چهره های علمی جهانی اما در زمان حیات شناخته شده نبودند.
صفایی بوشهری تصریح کرد: در تاریخ ، استان بوشهر در بعد علمی ، دانش و فناوری در همه عرصه ها دارای ریشه تمدنی بسیار بالایی است طوریکه یکهزار و ۸۷ کتاب مربوط به علمای این استان شناسایی شده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: بوشهر در عرصه های علوم پایه ، تجربی و انسانی صاحب تالیفات فوق العاده قوی است و بسیاری از کتاب ها و مقالات ملی و بین المللی هستند .
وی گفت: اگر فهرست نامه ای از تالیفات دانش بنیان استان بوشهر تهیه شود کاری ماندگار خواهد بود.
صفایی بوشهری با بیان اینکه بوشهر گنج دانشمندان است اضافه کرد: براساس آثار بجامانده ، دانش علمای استان بوشهر محدود به یک رشته خاص نبوده بلکه در عرصه های مختلف آثاری جامع و کامل از آنان برجا مانده است.
وی گفت: برخورداری اندیشمندان و علمای استان بوشهر از ذوق ادبی و تسلط بر ادبیات عرب بویژه نحو ، عبری ، انگلیسی، فرانسه و حتی اردو باعث شده تا آثار برجا مانده از غنای بالایی برخوردار باشند.
صفایی بوشهری افزود: افزون بر تالیفات ترجمعه های گرانسنگی از علوم مختلف نیز از اندیشمندان و علمای استان بوشهر موجود است.
امام جمعه بوشهر یادآور شد: باتوجه به اینکه برخی از کتاب های نویسندگان استان بوشهر در گذر زمان از بین رفته است برهمین اساس باید کتاب های موجود در قالب تحقیق و پژوهش تجدید چاپ و به شکل دیجیتال احیا شوند.
وی تصریح کرد: هیچ وقت نباید یک مجموعه علمایی و پژوهشی در گذر زمان متوقف شود بلکه محققان باید با تالیف آثار قوی زمینه اثرگذاری برای آیندگان را فراهم کنند.
در این آئین جلد نخست کتاب تفسیر آیات تکریم علامه بلادی ، بازنویسی الفیه سید علی نقی دشتی و نسبت بین فضای مجازی و بازی های رایانه ای و سرمایه اجتماعی با حضور پژوهشگران و محققان توسط نماینده ولی فقیه در استان بوشهر رونمایی شد.