تهران-ایرنا- دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه معتقدیم تشکل‌ها باید جمهوریت نظام را تقویت کنند، گفت: باید روی موضوع تحزب‌گرایی متمرکز باشیم و کار کنیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حبیب الله بوربور عصر دوشنبه در نشست جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی که در کوشک باغ هنر برگزار شد با اشاره به شکل‌گیری تشکل متبوعش، گفت: در سال ۷۶ در دولتِ اصلاحات، احساس کردم باید کسانی که وفادار به انقلاب هستند را دور هم جمع کنیم.

وی افزود: از این‌رو ۸ شخصیت و ۱۲ جمعیت رسمی که آن زمان حضور داشتند را دعوت کردم و یک جبهه تشکیل دادم و نهایتا تقاضای تشکیل جبهه را به وزارت کشور اعلام کردیم، اما در آن مقطع با درخواست ما موافقت نشد و گفتند، شما مجوز جمعیت دریافت کنید و ما هم پذیرفتیم.

دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی بیان کرد: پس از تشکیل جمعیت‌، اعتقاد ما بر این بوده و هست که تشکل‌های سیاسی باید جمهوریت نظام را تقویت کنند. باید روی موضوع تحزب‌گرایی متمرکز باشیم و کار کنیم.

شبهات امروزی دانشی و بینشی نیست

حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای انقلاب فرهنگی سخنران دیگر این نشست بود.

وی با بیان اینکه در دهه هفتاد و هشتاد حجم عظیمی از شبهات کلامی وجود داشت تا جایی که برخی طلبه‌های دروس خارج فقه ملحد شدند، گفت: علامه جعفری و علامه مصباح یزدی برای پاسخگویی به شبهات به میدان می‌آمدند.

دبیر شورای انقلاب فرهنگی تصریح کرد: شبهات امروزی دانشی و بینشی نیست و در نگرش و گرایش است.

نیازمند اتحاد همه جانبه در کشور هستیم

مجتبی رحماندوست نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی هم در این همایش گفت: در بازه فعلی نیازمند اتحاد همه جانبه در کشور هستیم، احزاب باید در جهت خنثی کردن نقشه های دشمنان عمل کنند.وی افزود: بچه های انقلاب باید تشکل های متحدی داشته باشند که به وقت لزوم با دشمنان انقلاب اسلامی مبارزه کنند. رحماندوست تاکید کرد: اعتقاد بنده این است که باید خیر رسانی به عموم مردم جامعه انجام شود و نیروهای انقلاب باید در مقابل دشمنان متحد شوند.


جواد منصوری هم در این همایش، تحزب در جمهوری اسلامی ایران را یک ضرورت دانست و گفت: البته در این زمینه با چالش مواجه هستیم. یکی از چالش‌ها این است که ما برای کار جمعی، مشورت، همفکری و هماهنگی و همکاری کمتر تربیت شده‌ایم و بیشتر به سمت فردگرایی و خودمحوری سوق پیدا کرده‌ایم.

این فعال سیاسی، عدم توجه به قانون را دومین چالش عنوان کرد و گفت: فکر می‌کنیم قانون اگر باشد خوب است و اگر نباشد هم اشکالی ندارد، در حالی که قانون اساس موجودیت قوام یک کشور محسوب می‌شود.

منصوی به فعالیت‌ها و تحرکات جمعیت وفاداران در سپهر سیاست ایران اشاره و اظهار کرد: این تشکل در طول دوران فعالیت خود صادقانه تلاش کرده که در حد مقدوراتش، مسئولیت خود را نسبت به نظام انجام دهد و همچنان در حال فعالیت است.