گرگان- ایرنا- استاندار گلستان گفت: تعدادی از بیمارستان‌های استان با وجود گذشت چند دهه از آغاز ساخت، پیشرفت فیزیکی کمتر از ۲۰ درصد دارند که تکمیل و بهره‌برداری از آن‌ها به توجه ویژه وزارت بهداشت نیاز دارد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی استانداری گلستان، علی‌اصغر طهماسبی در نشست مشترک با محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همراهی مجمع نمایندگان استان اظهار کرد: گلستان با کمبود ۲ هزار تخت بیمارستانی مواجه است و بیمارستان ۵ آذر به عنوان تنها مرکز آموزشی و درمانی گلستان با عمر ۱۰۰ ساله، مستهلک شده که باید به این موضوعات توجه ویژه شود.

وی بیان کرد: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در بخش بهداشت و درمان ضروری است چرا که با بودجه‌های فعلی تکمیل برخی پروژه های بیمارستانی به بیش از ۵۰ سال زمان نیاز دارد.

استاندار گلستان افزود: گلستان عقب‌ماندگی تاریخی در بخش‌های گوناگون دارد و در زمینه بهداشت و درمان این عقب‌ماندگی برای مردم آزاردهنده است.

طهماسبی ادامه داد: یکی از طرح‌های نیمه تمام درمانی گلستان، بیمارستان گالیکش است که بیش از ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با تمرکز بودجه‌ای در مدت زمان کوتاه قابل بهره‌برداری است

وی اظهار امیدواری کرد: با حمایت نماینده ولی فقیه در گلستان و مجمع نمایندگان استان بتوانیم گره از مشکلات مردم باز کنیم و خدمات شایسته را به مردم قدردان استان تقدیم کنیم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم در این نشست گفت: تلاش کردیم با مساعدت رهبر معظم انقلاب، همکاری سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و دارایی و همچنین جلسه سران قوا اعتبارات ارزشمندی در بخش بهداشت و درمان اخذ نماییم که در چند هفته آینده توزیع خواهد شد.

محمدرضا ظفرقندی اظهار کرد: اولویت ما در وزارت بهداشت توجه به پرسنل و پرداخت معوقات پزشکان و پرستاران است اما بر مولدسازی هم تاکید داریم و در چند استان اقدامات خوبی صورت گرفته و گلستان هم می تواند با استفاده از این ظرفیت بخش قابل توجهی از پروژه ها را اجرا کند.

وی ادامه داد: نمی توان به اعتبارات دولتی امیدوار بود و باید از ظرفیت های نظیر نشانه‌دار کردن مالیات، خیرین و بخش خصوصی در پیشبرد پروژه ها استفاده کرد.