به گزارش بامداد سهشنبه ایرنا، این کارشناس مسائل استراتژیک در گفت وگو با شبکه الجزیره گفت که نتایج تحقیقات اخیر نشان میدهد که گردانهای القسام از سال ۲۰۱۴ و پس از جنگ «العصف الماکول» برای اجرای این عملیات برنامه ریزی کرده بود و حجم این عملیات نشان دهنده جمع آوری اطلاعات محرمانه دقیق و انباشته شده طی سالیان گذشته است.
وی افزود: حماس در اجرای این عملیات به ابعاد متعددی از جمله دریا و زمین و هوا و فضای سایبری تکیه کرده بود و از منابع اطلاعاتی متعدد شامل منابع اینترنتی و انسانی اطلاعات جمع آوری کرده بود؛ به طوری که برخی نیروهای حماس موفق به نفوذ به شهرکهای صهیونیست نشین و اطراف نوار غزه شده و اطلاعات لازم درباره جادهها و اماکن اساسی را جمع آوری کرده بودند.
حنا تصریح کرد که برنامه ریزی تنها به این عملیات محدود نمیشد، بلکه آمادگی برای واکنش به رژیم صهیونیستی را هم شامل میشود و حفظ آمادگی مقاومت پس از گذشت ۱۴ ماه از عملیات مذکور نشان دهنده برنامه ریزی جامع برای تمامی مراحل بود.
وی درباره تبعات این افشاگری بر روی عرصه داخلی رژیم صهیونیستی گفت که دستگاههای نظامی و سیاسی درباره پذیرش مسئولیتها اختلاف دارند و همین مساله باعث استعفای تعدادی از فرماندهان نظامی و مسئولان امنیتی از جمله مسئول امنیت شهرکها و فرمانده لشکر غزه شد.
این کارشناس مسائل نظامی در ادامه به تکیه بیش از حد ارتش رژیم صهیونیستی به فناوری اشاره کرد و افزود: این مساله باعث شکست دیوار امنیتی در جلوگیری از اجرای این عملیات شد و این در حالی است که این رژیم یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار برای این دیوار امنیتی هزینه کرده بود و میزان سیمان استفاده شده در ساختن آن برای ساختن یک جاده غزه به بلغارستان کافی بود.
وی در پایان به تلاشهای دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای انداختن مسئولیت این شکست به گردن بخشهای دیگر اشاره و تاکید کرد که این شکست اطلاعاتی وجود نقص عمیق در ساختار امنیتی رژیم صهیونیستی را برملا کرد و منجر به دومینوی در حال سقوط از مسئولیتها شد.
به گزارش ایرنا، جنایات رژیم اسرائیل علیه نوار غزه در حالی در پانزدهمین ماه متوالی ادامه دارد که دیوان بینالمللی کیفری دستور بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت نخست وزیر کنونی و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنگی دادن به مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرده است.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که با گذشت ۴۵۲ روز جنگ در نوار غزه، هنوز به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران نظامی صهیونیست از نوار غزه دست نیافته است.