مهدی ابراهیمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۲ هزار و ۷۱۷ نفر از این تعداد مرد و ۸۹۲ نفر زن و ۲۸۵ نفر کودک هستند.
وی اضافه کرد: این افراد برای غربالگری و ساماندهی به خانه سبز مشهد منتقل شدند.
معاون اجتماعی و مشارکتهای سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: در فرایند ساماندهی متکدیان، شهرداری مشهد فقط وظیفه جمع آوری متکدیان و تجهیز خانه سبز را عهده دار است.
ابراهیمی افزود: ۱۳ نهاد در خصوص ساماندهی متکدیان مسوولیت دارند و اگر وظایف خود را انجام ندهند، جمع آوری متکدیان کار بیهوده ای است و بعد مدت کوتاهی این افراد در سطح شهر کار تکدی گری را ادامه می دهند.
به گزارش ایرنا، تکدیگری هم به عنوان یک «آسیب اجتماعی» و هم به عنوان یک «جرم» شناخته میشود از این رو طبق قانون، شهرداری با همکاری نیروی انتظامی، شناسایی و جمعآوری متکدیان را در معابر شهری بر عهده دارد.
تکدی گری از جرایمی است که با یک بار انجام دادن اتفاق نمی افتد و به اصطلاح «آنی» نیست به عبارت دیگر جرم تکدی گری از جمله جرایم استمراری است که با چند بار انجام دادن محقق میشود.
همچنین جرم تکدی گری در صورتی محقق می شود که متکدی، قاصد، راضی و مختار باشد و به همین دلیل است که اگر مرتکب، طفل صغیر یا غیر رشیدی باشد هیچ جرمی مرتکب نشده است.
گاه جرم تکدی گری با کلاهبرداری درآمیخته می شود به گونه ای که تشخیص آن به تحلیل حقوقی دقیق نیاز دارد.