سید حمید حسینی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در ۹ ماهه امسال ۶۲ نفر دچار مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن شدند این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل میزان موارد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن ۵۵ نفر بوده است.
وی ادامه داد: در این بازه زمانی از مجموع افراد مسموم شده با گاز مونوکسیدکربن ۱۳ نفر مرد و ۴۹ نفر زن هستند این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل ۲۲ مرد و ۳۳ زن دچار مسمومیت با گاز مونوکسید کربن شدند.
رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: در ماموریتهای اورژانس مربوط به حوادث مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در ۹ ماهه امسال، ۳۳ نفر از مسمومان توسط آمبولانس به بیمارستان منتقل شدند و ۲۹ نفر دیگر توسط کارشناسان فوریتهای پزشکی به صورت سرپایی در محل درمان شدند.
حسینی با بیان این که در ۹ ماهه امسال یک مورد فوتی ناشی از مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور ثبت شده است ادامه داد: این درحالی است که در مدت مشابه سال گذشته ۲ مورد فوتی ناشی از مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن ثبت و گزارش شده است.
وی ادامه داد: سالانه تعدادی از شهروندان به دلیل رعایت نکردن اصول ایمنی در استفاده از تجهیزات گرمایشی، دچار مسمومیت یا حتی فوت ناشی از گاز مونوکسید کربن میشوند و از شهروندان تقاضا میشود از مسیر دودکش و استاندارد بودن تجهیزات گرمایشی خود اطمینان حاصل کنند.
مرکز شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در جغرافیای مرکزی خراسان رضوی و در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
مرکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با ۳۱ پایگاه عملیاتی شامل ۱۰ پایگاه شهری، ۲۱ پایگاه جادهای و یک پایگاه امداد هوایی، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، چهار پایگاه موتورلانس با تحت پوشش داشتن چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه به صورت شبانهروزی و رایگان به جمعیت تحت پوشش خدمات ارائه میدهد.