تهران- ایرنا- همزمان با بارندگی های شدید و زمستان کشنده در نوار غزه، رئیس بیمارستان های صحرایی زنگ خطر را درباره نبود البسه و در معرض تهدید قرار گرفتن جان ساکنان این منطقه به صدا درآورد.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از شبکه المنار، «مروان الهمص» رئیس بیمارستان های صحرایی وزارت بهداشت غزه گفت: ما به کادر درمانی و بیمارستانهای صحرایی نیاز داریم.

وی افزود: البسه و روانداز کافی که آوارگان را از سرمای زمستان در امان بدارد، وجود ندارد. ۷ کودک تاکنون بر اثر سرما جان باخته اند.

همزمان منابع فلسطینی اعلام کردند که بارش شدید باران در غزه، شرایط سخت خانواده‌های آواره را دشوارتر کرده است.

کودک فلسطینی «سمیح» که در یکی از چادرهای آوارگان زندگی می‌کند، در توصیف وضعیت خود گفت: به خدا قسم، زندگی ما نابود و همه‌چیز غرق شده است.

شرایط دشوار زندگی در چادرهای موقت، نبود امکانات گرمایشی و جاری شدن آب باران در داخل سرپناه‌ها، معیشت خانواده‌های آواره را به شدت تحت تأثیر قرار داده است.

همزمان منابع خبری تصاویر دردناکی از غزه مخابره کردند که بر اثر بارندگی شدید، چادر آوارگان غرق در آب شده است.

این منابع افزودند که مردم غزه علاوه بر محاصره و آوارگی، از زمستان سخت و کشنده رنج می برند.

دفتر اطلاع رسانی فلسطین چند روز پیش اعلام کرد که پس از فروریختن ۱۱۰ هزار چادر آوارگان در نوار غزه، همزمان با موج یخبندان شدید، جان هزاران نفر در خطر است.

این دفتر با اشاره به اینکه سرما و یخبندان باعث ایجاد یک بحران انسانی غم انگیز شده است، خواستار تامین فوری نیازهای اولیه آوارگان شده بود.

بر اساس این گزارش، فرسوده شدن ۸۱ درصد چادرهای آوارگان همزمان با شروع فصل زمستان و موج یخبندان شدید، جان هزاران آواره را تهدید می کند. شرایط سختی حاکم است.

دفتر اطلاع رسانی فلسطین در نوار غزه ادامه داد: ۲ میلیون آواره بیش از یک سال است که در چادرهای پارچه ای زندگی می کنند که اکنون به دلیل شرایط جوی غیرقابل استفاده شده و ۱۱۰ هزار از ۱۳۵ هزار چادر موجود هم از بین رفته است.