سید محسن هاشمی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، با اظهار اینکه وضعیت ترافیک و تردد در جادههای استان از جمله هراز، سوادکوه، کیاسر و کندوان عادی و روان است، افزود: از نظر شرایط آب و هوایی هم مداخلات جوی خاصی در راه های مازندران مشاهده نشده است.
وی رعایت نکردن حق تقدم، صحبت کردن با تلفن همراه، سرعت و سبقت غیرمجاز، نبستن کمربند ایمنی و حرکت در شانه خاکی را از جمله تخلفهای حادثهساز عنوان کرد و ادامه داد: پلیس به شدت با این گونه تخلفها برخورد میکند و در صورت ثبت تخلف حادثهساز، خودرو راننده متخلف ۷۲ ساعت به توقفگاه منتقل و برای گواهینامه راننده متخلف نیز نمره منفی درج خواهد شد.
مرکز کنترل ترافیک پلیس راه مازندران با شمارههای ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانهروزی آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راههای استان است.
بر اساس آمارها سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دستگاه خودرو در محورهای مازندران تردد دارند که ۱۱ درصد از این ترددها در محورهای اصلی و بقیه درون شهری است.
مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که حدود سه هزار کیلومتر از آن جاده اصلی و بقیه محور روستایی است.
بر اساس گزارش اداره کل پزشکی قانونی مازندران ۳۵۳ نفر از ابتدای فروردین تا پایان ماه مهر سال جاری در حوادث رانندگی استان جان خود را از دست دادند که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد کاهش داشت.
همچنین ۲۸۹ نفر از تلفات تصادفات هفت ماهه امسال را مردان و مابقی را نیز زنان تشکیل می دهند و شهرستانهای دارای بیشترین تلفات حوادث رانندگی به ترتیب ساری با ۵۰ نفر، آمل با ۴۷ و بابل با ۴۳ فوتی هستند، تصریح کرد: در شهرهای فریدونکنار و عباس آباد نیز هر کدام ۲ فوتی گزارش شده است.
از ۳۵۳ کشته شدگان تصادفات در هفت ماهه امسال، ۲۶۶ نفر در حوادث برون شهری و راه روستایی و ۸۷ نفر در حوادث درون شهری دچار حادثه شدند.