به گزارش خبرنگار ایرنا، اتاق اصناف نوشهر از سال ۱۳۶۵ تاکنون در ساختمان استیجاری با ارائه خدمات به دست کم ۱۲ هزار واحد صنفی و حدود ۳۰ اتحادیه فعالیت می کند و از آن سال تاکنون به علت هزینه های سرسام اجاره بها و مشکلات خانه به دوشی، چنین وضعیتی به عنوان یکی از دغدغه های جدی اعضای هیات مدیره این اتاق در این شهرستان بوده است.
نوشهر به علت برخورداری از موقعیت های ممتازی نظیر همسایگی با دریای خزر، جنگل های سرسبز هیرکانی، بندر، فرودگاه، باغ گیاه شناسی و نزدیکی به تهران، در چنین شرایطی روز به روز تمایل سرمایه گذاران برای دریافت مجوز فضای کسب و کار در این خطه غربی استان بیشتر شده و بنا گزارش رئیس اتاق اصناف نوشهر، افزایش هر ساله دست کم ۴۰۰ واحد صنفی گواهی بر این ادعا است.
در این پیوند رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نوشهر گفت : نوشهر با برخورداری از موقعیت های ممتازی نظیر واقع شدن در جوار دریای خزر، همسایگی نزدیک با جنگل های هیرکانی، بندر، فرودگاه، گمرکات، دانشگاه علوم دریایی، باغ اکولوژی و ... سال ها است که فاقد یک ساختمان اداری اتاق اصناف بوده و فعالان صنفی در چنین شرایطی هر سال خانه به دوش هستند.
حیدرعلی محجوب با قدردانی از اعضای هیات مدیره اتاق اصناف بابت رفع مشکلات قانونی زمین، مکان اجرای طرح افزود: طبق نقشه، قرار است مدت یکسال این طرح (ساختمان امام علی) که اعتبار اولیه آن از منابع اصناف و بازاریان بوده در قالب پنج طبقه روی پیلوت (اداری - تجاری) در زمینی بیش از ۵۰۰ متر و زیربنای حدود ۴۰۰ متر در این شهر ساخته شود.
وی گفت: این مجتمع شامل بخش های اتاق اصناف، مدیریت، آموزش، بسیج اصناف و بخشی هم برای فعالیت اتحادیه های صنفی به شکل تجمیعی پیش بینی شده است.
نماینده مردم شهرستان های نوشهر، چالوس و کلاردشت هم در این آیین با اشاره به اهمیت و نقش کسبه و بازاریان در رشد و پویایی اقتصاد کشور گفت : کسبه و بازاریان در بستر تحولات اقتصادی جایگاه و کارکرد گسترده ای داشته اند. اصناف در حقیقت به عنوان آخرین حلقه اقتصادی اهمیت ویژه ای در رشد و پویایی کشور دارند.
وی اظهار کرد : این قشر عظیم در واقع قلب تپنده اقتصاد کشور بوده و از زمان شکل گیری انقلاب اسلامی تاکنون در همه ابعاد نقش بی بدیلی داشته اند و حتی در انتصابات مسوولان هم این قشر اثر گذار بودند.
نماینده مردم شهرستان های نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی گفت :در چند روز اخیر هم پیرو صحبت های انجام شده با استاندار مازندران از ایشان در خواست شده که مسوولان ادارات مرتبط از جمله فرمانداری و شهرداری شهرستان را ملزم کنند تا همکاری همه جانبه با اعضای هیات مدیره اتاق اصناف و مجریان این طرح داشته باشند تا هزینه های مضاعفی تحمیل آن ها نشود.
در این نشست فرماندار و دیگر مسوولان مرتبط قول مساعد دادند تا برای به سرانجام رساندن این طرح از هیچ تلاشی دریغ نکنند به گونه ای در بازه زمانی تعریف شده یکسال ساخت مجتمع وقفه ای صورت نگیرد.
شهرستان نوشهر با برخورداری از بیش از ۱۲۰ نقطه روستایی، سه نقطه شهری، حدود ۱۳۰ هزار نفر جمعیت ثابت و سه برابر جمعیت متغییر در غرب مازندران واقع شده است.