تهران- ایرنا- منیر البرش مدیر وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه نسبت به وضعیت مدیر بیمارستان کمال عدوان ابراز نگرانی کرد و هشدار داد که ممکن است رژیم صهیونیستی برای ترور این پزشک اقدام کند.

به گزارش بامداد جمعه، مدیر کل وزارت بهداشت در نوار غزه در مصاحبه‌ای با شبکه خبری الجزیره از تشدید اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه کادر پزشکی و شهروندان غزه خبر داد.

البرش گفت که نیروهای اسرائیلی در اقدامی تحریک‌آمیز، بازداشت کارکنان بیمارستان کمال عدوان را با تصاویر جشن‌های کریسمس همراه کرده‌اند.

وی درباره وضعیت حسام ابوصفیه مدیر بیمارستان کمال عدوان ابراز نگرانی کرد و افزود: (رژیم) اسرائیل به درخواست ما برای اطلاع از محل نگهداری این پزشک پاسخ داده که فردی با این نام در بازداشت آنها نیست.

به گفته مدیر وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، حدود ۷۵ هزار نفر از ساکنان شمال نوار غزه به دلیل حملات رژیم صهیونیستی از دسترسی به خدمات درمانی محروم شده‌اند، وضعیتی که بحران انسانی در این منطقه را بیش از پیش وخیم کرده است.

وی تاکید کرد: آنچه (رژیم) اسرائیل را در این اقدامات به پیش می‌برد، چیزی جز شوق به قتل و کشتار نیست.

به گزارش ایرنا، پسر حسام ابوصفیه مدیر بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه که توسط اشغالگران اسرائیلی بازداشت شده است پیش تر نسبت به سرنوشت پدرش اظهار بی‌اطلاعی کرد.

پسر مدیر بیمارستان کمال عدوان در گفت وگو با شبکه خبری الجزیره گفت: هنوز از محل بازداشت و سرنوشت پدرم اطلاعی نداریم.

وی افزود: شایعات مربوط به حضور پدرم در زندان اوفر یا سدی تیمان صحت ندارد.

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین عصر دوشنبه حمله نظامیان اشغالگر به بیمارستان کمال عدوان و به شهادت رساندن کادر درمان، بیماران، زخمی‌ها و آوارگان پناه برده به این مرکز درمانی و همچنین بازداشت حسام ابوصفیه مدیر این بیمارستان را جنایت جنگی دانست.

جبهه مردمی با انتشار بیانیه‌ای تاکید کرد: حمله بیمارستان‌ها و به آتش کشیدن آنها، کشتار بیماران و ربودن پزشکان و کادر درمان، بخشی از برنامه رژیم صهیونیستی برای نسل کشی مداوم فلسطینی‌ها در نوار غزه است.

این در حالی است ارتش رژیم صهیونیستی که با به آتش کشیدن بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه باعث تعطیلی آن شده است روز گذشته (یکشنبه) اعلام کرد که اجازه فعالیت مجدد این بیمارستان را نخواهد داد.

روزنامه عبری زبان هاآرتص در این باره نوشت که ارتش رژیم اشغالگر ۹۵۰ فلسطینی را در اطراف بیمارستان کمال عدوان بازداشت کرده است.

این روزنامه صهیونیستی در ادامه به نقل از ارتش رژیم اشغالگر ادعا کرد که از مجموع بازداشتی‌های مذکور، ۲۴۰ نفر مسلح بوده‌‍‌ و برخی از آنها در حوادث ۷ اکتبر (پانزدهم مهر ۱۴۰۲) نقش داشته‌اند.

«منیر البرش» مدیر وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه عصر جمعه از به آتش کشیده شدن بیمارستان کمال عدوان پس از تخلیه اجباری آن توسط رژیم صهیونیستی خبر داد.

بنا به اعلام البرش، نظامیان صهیونیست در اطراف بیمارستان، مرتکب جنایت وحشتناکی شده و در این کشتار، ۵۰ فلسطینی از جمله پنج تن از کادر درمان را به شهادت رساندند.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در این باره تاکید کرد که نظامیان اشغالگر صهیونیست، بیمارستان را به طور کامل به محاصره درآورده‌ و بخش‌های جراحی، آزمایشگاه، تأسیسات و نگهداری، اورژانس و انبارهای بیمارستان را به طور کامل به آتش کشیدند.

جنبش حماس نیز عصر جمعه، اقدام ارتش رژیم صهیونیستی در به آتش کشیدن بیمارستان کمال عدوان را جنایت جنگی دانست که در سایه بی‌تفاوتی جامعه بین‌الملل و همدستی کامل آمریکا با رژیم اشغالگر به عنوان شریک جنایت نسل‌کشی در غزه، انجام می‌گیرد.

همزمان، ارتش رژیم صهیونیستی با اعلام پایان عملیات در بیمارستان کمال عدوان در شمال غزه تاکید کرد که رئیس این بیمارستان نیز بازداشت شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که رئیس بیمارستان کمال عدوان از فعالان جنبش حماس است.

بر اساس این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی افزود: نیروهای ما عملیات مشترکی را با شاباک در بیمارستان کمال عدوان انجام داده و طی آن بیش از ۲۴۰ فرد مسلح را بازداشت کردند.

رژیم صهیونیستی با بمباران هدفمند بیمارستان‌ها و سایر تاسیسات و مراکز خدماتی شمال نوار غزه، درصدد غیرقابل سکونت کردن این منطقه برای فلسطینی‌ها و وادار کردن آنها به آوارگی و ترک آن است.

در همین راستا، کابینه این رژیم، تخصیص بودجه به عملیات «تخلیه شمال نوار غزه از اهالی آن» را تا پایان ماه فوریه، تمدید کرده است.

جنایات رژیم اسرائیل علیه نوار غزه در حالی در پانزدهمین ماه متوالی ادامه دارد که دیوان بین‌المللی کیفری دستور بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت نخست وزیر کنونی و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنگی دادن به مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرده است.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که با گذشت ۴۵۵ روز جنگ در نوار غزه، هنوز به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران نظامی صهیونیست از نوار غزه دست نیافته است.