رضوان خسروی روز شنبه در گفت وگو با ایرنا، افزود: بیماریهای غیرواگیر عامل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان هستند و چاقی نیز یک عامل خطرناک برای بسیاری از بیماریهای غیرواگیر از جمله بیماریهای قلبی عروقی، دیابت نوع ۲ و انواع خاصی از سرطانها است.
کارشناس مسئول واحد سلامت تغذیه معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: در میان سایر عوامل سبک زندگی و رژیم غذایی، توزیع درشت مغذی ها در رژیم غذایی (یعنی درصد کربوهیدرات، پروتئین و چربی) به عنوان یکی از عوامل احتمالی افزایش وزن ناسالم مورد بررسی قرار گرفته است که ممکن است به نوبه خود منجر به ایجاد اضافه وزن و چاقی شود.
خسروی بیان کرد: بسیاری از اسیدهای چرب دارای خواص هورمونی یا التهابی هستند و ممکن است در فرآیندهای فیزیولوژیکی متنوعی مانند عملکرد سیستم ایمنی، بهبود زخم و تنظیم بیان ژن نقش داشته باشند.
وی اضافه کرد: برخی از اسیدهای چرب برای رشد و توسعه سیستم عصبی در رحم و در ماه های اول زندگی مهم هستند و برخی دیگر ممکن است بر خطر ابتلا به بیماریهای غیرواگیر در آینده تأثیر بگذارند.
خسروی تاکید کرد: ما مردم را به منع مصرف روغنها تشویق نمیکنیم اما انتخاب درست نوع روغن مصرفی را توصیه میکنیم.
کارشناس مسئول واحد سلامت تغذیه معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی خمین یادآور شد: در این راستا جلسات آموزشی برای پرسنل، دانش آموزان و اولیاء ، جشنواره غذای سالم ، انتشار مطالب آموزشی، کلیپ و عکس نوشته در فضای مجازی و سایت دانشکده ، ارسال محتوای آموزشی به اعضای شوراهای اداری و جلسات آموزشی در مساجد، پایگاه های بسیج و سایر مکانهای عمومی در شهر و روستا برگزار شد.
خمین در جنوب استان مرکزی است و این شهرستان ۱۰۵ هزار نفر جمعیت دارد.