علی جودکی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: هسته های پژوهشی فعال در دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) به منظور هدفمند و همسو کردن فعالیت های پژوهشی و توجه به فعالیت های میان رشته ای و ارتباط و تعامل بیشتر دانشگاه با صنعت و جامعه راه اندازی شده است.
وی با بیان اینکه دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) با تدوین یک سند چشم انداز واقع بینانه و متناسب با ظرفیت های نسبی استان، ماموریت های خود را در راستای نقش آفرینی و اثرگذاری موثرتر در زیست بوم خود قرار داده است، افزود: یکی از این ماموریت ها، توجه ویژه به مهارت محوری و کاربردی نمودن مباحث آموزشی به دانشجویان است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) بیان کرد: برگزاری بیش از ۳۰ دوره مهارتی توسط مرکز جوار دانشگاه، حمایت از بازدیدهای علمی ویژه دانشجویان به ویژه از سازمان ها و صنایع شهرستان و استان و انعقاد چند تفاهم نامه همکاری با شرکت هایی مانند داروسازی اکسیر و فرداموتور برای تسهیل و هدفمند نمودن دوره های کارورزی و کارآموزی از اهم اقدامات مرتبط با این ماموریت بوده است.
جودکی ادامه داد: یکی دیگر از ماموریت های محوری، تعامل سازنده با سازمان ها و نهادهای خصوصی، مردمی و دولتی و صنایع بوده است و در همین راستا اعتبار قراردادهای تحقیقاتی دانشگاه در سالی که گذشت، پنج برابر میزان دوره قبل بوده است.
وی اضافه کرد: در این میان طرح های کلان استانی و کشوری مانند طراحی شهر هوشمند با سازمان برنامه و بودجه استان، پایش صنایع معدنی استان و اداره صمت، ساخت زیست حسگرهای زنده یاب با سازمان هلال احمر و چند طرح مهم در حوزه علوم انسانی با دیوان محاسبات کشور، سازمان سنجش کشور و اداره کل ورزش و جوانان را می توان نام برد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) یادآور شد: یک اتفاق تاثیرگذار در حوزه ارتباط با جامعه و صنعت که توجه ویژه ای به آن در دانشگاه شده است، پیشگامی در احصاء مسائل و چالش های صنایع است و امسال تاکنون بعد از بازدید و جلسات متعدد مسائل حدود ۱۰ صنعت در اختیار اساتید برای نوشتن پیشنهاده ویژه پاسخ به آن مسائل قرار گرفته است.
دانشگاه آیتالله بروجردی در سال ۱۳۸۵ تاسیس شده و هم اکنون بیش از ۱۰۰ نفر عضو هیات علمی، ۱۰۰ کارمند و حدود ۶ هزار دانشجو دارد.