زابل - ایرنا - سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل گفت: مرحله نخست طرح خانه به خانه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در منطقه سیستان از امروز شنبه ۱۵ دی ماه آغاز شد.

مجتبی رفیق دوست روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: حفظ دستاوردهای برنامه ریشه کنی فلج اطفال در کشور از حساسیت ویژه‌ای برخوردار بوده و هرچند که تلاش‌های فراوانی برای کامل کردن برنامه ریشه کنی فلج اطفال صورت گرفته، ولی در سه کشور افغانستان، پاکستان و نیجریه همچنان بیماری به صورت بومی یا آندمیک وجود دارد.

وی افزود: به منظور افزایش ایمنی کودکان در برابر بیماری فلج اطفال، همجواری باکشور افغانستان و پاکستان و تردد آنان به سیستان و بلوچستان و دیگر مناطق کشور و همچنین حفظ وضعیت عاری از پولیو، عملیات ایمن سازی تکمیلی خانه به خانه فلج اطفال در کودکان کمتر از پنج سال در سالجاری نیز مانند سال‌های گذشته در ۲ نوبت به صورت خانه به خانه توسط کارکنان بهداشتی و درمانی اجرا می‌شود.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زابل ادامه داد: نوبت نخست از ۱۵ تا ۱۷ دی ماه و نوبت دوم از ۲۷ تا ۲۹ بهمن ماه سالجاری با گروه هدف متولدان ۱۵ دی ماه ۱۳۹۸ به بعد در منطقه سیستان اجرا می‌شود.

وی بیان کرد: این طرح در پنج شهرستان زابل، زهک، هیرمند، هامون و نیمروز توسط بهورزان به عنوان سربازان خط مقدم بهداشت که بیشترین بار اجرایی را بر عهده دارند به صورت خانه به خانه اجرا می‌شود.

رفیق دوست از شهروندان منطقه سیستان درخواست کرد که؛ جهت اجرای هرچه بهتر این طرح با نیروهای بهداشتی همکاری لازم را داشته باشند.