یزد- ایرنا- مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان یزد گفت: بیمه تامین اجتماعی و سلامت در مجموع یک هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال به این جمعیت بدهکارند که مربوط به ۹ ماه گذشته است و شرابط موجود کار را برای تقویت سبد دارویی و خدمت به شهروندان سخت کرده است.

به گزارش ایرنا، " محمد عشقی " روز شنبه در نشستی با خبرنگاران استان افزود: بدهی موجود در کنار قطع سامانه‌های بیمه، کمبود برخی داورهای خاص و در نظر نگرفتن سهمیه دارویی برای بیماران غیربومی، اهم مشکلاتی است که باید برای حل آنها مسئولان امر در سطح کشور و استان اقدام کنند.

وی در خصوص شرایط جمعیت هلال احمر در ارائه خدمات به بیماران گفت: درمانگاه و مرکز توانبخشی جمعیت هلال‌احمر با بهره گیری از متخصصان و همچنین در طب سنتی و در رشته‌های مختلف پزشکی به مراجعان و بیماران خدمات مورد نیاز را ارائه می دهد.

این مسئول یکی از برنامه‌های مهم پیش هلال احمر استان را با همکاری سازمان انتقال راه اندازی مرکز اختلالات خونی به صورت آزمایشی ذکر کرد و اظهار داشت: در این خصوص تفاهم‌نامه‌ای برقرار شده و در درمانگاه زیرپوشش فعالیت‌های مروبط به آن انجام خواهد شد.

عشقی در خصوص طرح راه‌اندازی شبکه مجازی داروخانه هلال‌احمر گفت: انجام این طرح زمان انتظار مراجعه‌کنندگان در داروخانه را با توجه به کندی و قطعی سامانه‌های بیمه و همچنین زمان‌بر بودن ثبت و تایید نسخ از ۵۰ دقیقه به کم‌تر از ۱۰ دقیقه رسانده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد یکی از مهم‌ترین مراحل حوزه توانبخشی را آموزش و پیشگیری ذکر کرد و افزود: در شهرستان‌های اردکان، بافق، خاتم و ابرکوه در مرکز استان خدمات توانبخشی راه اندازی و خدمات با تعرفه نیمه دولتی به مراجعه‌کنندگان ارائه می‌شود.

همچنین معاون درمان،‌ بهداشت و توانبخشی هلال‌احمر یزد گفت: این جمعیت در موضوع بهداشت و درمان اضطراری دارای تیم‌ها و سامانه‌های خاص پزشکی و درمانی است که رشته‌های باروری، مادر و کودک و بهداشت روان و تغذیه را پوشش می‌دهد.

" محمدعلی غنی‌زاده زارچی" افزود: درمانگاه جمعیت هلال‌احمر نیز خدمات عمومی و تخصصی ارائه می‌دهد که هدف آن افزایش توان هلال‌احمر در شرایط بحرانی است و پشتوانه تیم‌های درمانی در مرکز توانبخشی و همچنین داروخانه است.

همچنین رییس درمانگاه و مرکز جامع توانبخشی هلال‌احمر استان در خصوص خدمات ارایه شده در این مرکز گفت: ۱۴ پزشک متخصص، ۱۲ پزشک عمومی در شیفت‌های مختلف و ۱۵ پرستار و بهیار در این مرکز ارائه خدمت می‌کنند.

داروخانه هلال احمر یزد خدمات متعدد دارویی از نسخه عمومی، عادی تا خدمات دارویی بسیار تخصصی مانند داروهای شیمی درمانی، بیماری‌های صعب‌العلاج و غیره را پوشش می‌دهد"سیدعلی حسینی " افزود: پروانه درمانگاه به صورت فعالیت شبانه روزی است که هم اکنون به صورت سه شیفت پنج سرعته از صبح تا شب فعالیت دارد و رشته‌های قلب، عفونی، داخلی، زنان، اطفال، جراحی عمومی، ارتوپدی، طب اورژانس، روانپزشکی، تغذیه و داروخانه در آن فعال شده است.

همچنین مسئول فنی و مدیر داروخانه هلال‌احمر استان با بیان اینکه این داروخانه‌ سه سالی است که در بلوار شهید منتظر قائم مستقر است ، گفت: داروخانه خدمات متعدد دارویی از نسخه عمومی، عادی تا خدمات دارویی بسیار تخصصی مانند داروهای شیمی درمانی و بیماری‌های سخت درمان را پوشش می‌دهد.

" زینب رعیت ابراهیم‌آبادی " افزود: پذیرش نسخه در این داروخانه به صورت حضوری و غیرحضوری انجام می‌شود و با توجه به اینکه ثبت و تاییدیه نسخه زمان انتظار طولانی را به دنبال دارد درخواست داریم مراجعان برای کاهش زمان انتظار و حفظ ایمنی و بهداشت از طریق پذیرش غیرحضوری و ارائه نسخه از طریق واتساپ و ایتا به شماره ۰۹۹۱۲۹۸۱۱۴۲ اقدام و کد ملی، کد رهگیری و کد تاییدیه بیمه مربوطه را ارسال کنند تا با پاسخگویی همکاران و اعلام زمان مراجعه به بیماران و زمان انتظار آن‌ها در داروخانه به ۱۰ دقیقه کاهش یابد.

خبرنگاران از درمانگاه و مرکز جامع توانبخشی جمیعت هلال‌احمر استان بازدید کردند.