مراغه- ایرنا- نماینده مردم آذربایجان‌شرقی در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه مراغه بیان کرد: مشکلات معیشتی و ضعف در برخی از زیرساخت‌های کشور وجود دارد و در چنین شرایطی، تکریم ارباب رجوع در ادارات و رفع مشکلات اداری مردم در حد امکان، معروف‌ترین معروف‌هاست.

به گزارش ایرنا آیت‌الله محمدتقی پورمحمدی روز شنبه در جلسه شورای امر به معروف و نهر از منکر این شهرستان افزود: شنیدن جواب سربالا در برخی از ادارات موجب ناامیدی مردم می‌شود و حتی اگر مشکلات اداری مراجعه‌کنندگان حل نشود هم انتظار می‌رود با گشاده‌رویی برخورد گردد.

وی همچنین با بیان اینکه تکریم ارباب رجوع در ادارات این نظام مقدس به منزله عمل به تکلیف دینی است، اضافه کرد: خدمت به مردم نجیب کشورمان عبادت محسوب می‌شود و اگرچه امکانات و اعتبارات دولتی محدود است اما باید با وجود همین محدودیت‌ها نیز جهاد تکریم و خدمت‌رسانی ادامه یابد.

امام جمعه و رییس شورای امر به معروف و نهی از منکر مراغه اظهار کرد: فرصت‌ خدمتگزاری به این ملت در سایه مجاهدت حضرت امام خمینی (ره)، جانفشانی شهدا و هدایت‌های مقام معظم رهبری ایجاد شده است و باید آن را قدر بدانیم.

وی با تاکید بر اینکه آرامش و امنیت کنونی کشور در سایه وجود ولی فقیه است، بیان کرد: هریک از کارمندان دولت موظف هستند تا از ایجاد نارضایتی بین مراجعه‌کنندگان به ادارات خودداری کنند و تکریم ارباب رجوع از نشانه‌های قدرشناسی کارمندان است.

امر به معروف و نهی از منکر وظیفه همگانی است

معاون استاندار آذربایجان‌شرقی و فرماندار شهرستان مراغه نیز در این آیین بیان کرد: امر به معروف و نهی از منکر وظیفه همگانی است و کارمندان دولت هم ضمن خودداری از افراط و تفریط، باید به آن عمل کنند.

«امین امینیان» اهتمام مسئولان دستگاه‌های اجرایی در زمینه امر به معروف و نهی از منکر را خواستار شد و افزود: رضایتمندی مردم از خدمات دولتی در شرایط فعلی از اهمیت ویژه برخوردار است و امیدواریم تکریم ارباب رجوع به معنای واقعی کلمه در دستگاه‌های اجرایی شهرستان تحقق یابد.

دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر مراغه نیز روحیه قبول ضعف‌ها را سرآغاز رفع بسیاری از مشکلات در دستگاه‌های اجرایی دانست و بیان کرد: تشکیل منظم جلسات شورای امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه‌های اجرایی حائز اهمیت است.

حجت‌الاسلام «غلامرضا رجب‌زاده» همچنین برگزاری دوره‌های آموزشی با عناوین «زیست عفیفانه»، «فرزندآوری» و «خانواده» در ادارات شهرستان را خواستار شد.

به گزارش ایرنا در این جلسه مقرر شد تا جلسات امر به معروف و نهی از منکر ادارات شهرستان از این پس به جای هر ماه یکبار، به صورت فصلی و با حضور نمایندگان شورای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان برگزار شود.