«مسوولیت اجتماعی»، وظیفهای است که حوزه صنعت و بنگاههای اقتصادی کوچک و بزرگ در قبال بهرهبرداری از منابع یک منطقه نسبت به میزبانان خود و بومیان آن بر عهده دارد.
به گزارش ایرنا، ایوب درویشی روز شنبه در نشست شورای مشورتی بهزیستی اصفهان در استانداری افزود: در بودجه سال آینده یک فصل با عنوان «مسوولیتهای اجتماعی برای بنگاهها» تعریف شده است که ظرفیت آنها در این زمینه بطور هدفمند و بر اساس برنامهریزی صورت گرفته برای کمک به جامعه هدف از جمله توانخواهان هدایت شود.
درویشی افزود: همافزایی بهزیستی با دانشگاهها و شهرداریهای سراسر استان برای مطالعه نیازها و توسعه تسهیلات و تجهیزات شهری ویژه معلولان ضروریست.
معاون استاندار اصفهان گفت: جذب بهتر مشارکتهای مردمی در این حوزه نیازمند طراحی سامانه جامع، رصد دقیق نیازها و هزینهها و بکاربستن شیوههای خلاقانه از سوی بهزیستی است.
درویشی اضافه کرد: اصفهان در برخورداری از سرمایه خیران و مردم نیکواندیش سرآمد است و برنامهریزی نظاممند بهزیستی برای بهرهگیری از این ظرفیت نیز ضرورت دارد.
وی تاکید کرد: شورای مشورتی بهزیستی لازم است با ایجاد ساز و کار متناسب از موازی کاری در دریافت و توزیع این منابع پیشگیری کند.
معاون استاندار اصفهان به ظرفیتهای قانونی در این زمینه اشاره و بیان کرد: شورای مشورتی بهزیستی باید از شکل تشریفاتی فاصله بگیرد و تصمیمات آن به خروجی ملموس و کارگشا منتهی شود.
درویشی گفت: در کنار توجه به رویکرد جوانی جمعیت در استان، اهتمام ویژه دانشگاه علوم پزشکی و نهادهای مربوطه برای کاهش موج معلولیت از بدو تولد نیز باید مورد توجه قرار بگیرد.
به گزارش ایرنا، در زمان حاضر بالغ بر ۱۳۲ هزار معلول، ۱۰ هزار زن سرپرست خانوار و یکهزار و ۲۰۰ کودک بدسرپرست یا بدون سرپرست موثر در ۴۰ خانه کودک و نوجوان زیر پوشش خدمات مستمر و غیرمستمر بهزیستی استان هستند.
اصفهان از نظر آمار و تنوع معلولان در رتبه پنجم کشور قرار دارد.
اصفهان با بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر و حدود ۸۴۰ معدن در حال بهرهبرداری با سرمایه بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی، صنعتیترین استان کشور بهشمار میآید.