"ابراهیم جلیلی" روز یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در این مدت ۸۷ هزار نفر در مراکز اقامتی این شهرستان اسکان یافتند افزود: از این تعداد بازدید کننده بیش از ۵۷۵ هزار نفر از جاذبههای دستساز و انسان ساخت همچون جهان کوچک (مینیوُرلد)، سد کلان، بوستان سیفیه و دریاچه کوثر، حدود ۶۰ هزار نفر از مراکز و جاذبههای تاریخی و فرهنگی و ۶۴ هزار نفر از مراکز و جاذبههای طبیعی و مابقی از سایر آثار بازدید کردند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر اظهار کرد: از ۸۷ هزار نفری که در مراکز اقامتی این شهرستان اسکان یافتند، بیش از ۴۰ هزار نفر در اقامتگاههای رسمی همچون هتل، متل، هتل آپارتمان، مهمانپذیر و خانههای بومگردیها و بیش از ۴۳ هزار نفر در سایر مراکز غیر رسمی همچون بوستانها و مراکز آموزش و پرورش اقامت داشتند.
جلیلی با یادآوری اینکه در طول این مدت بیش از ۱۶۰ مورد بازرسی از تاسیسات گردشگری انجام شد گفت: برگزاری جشنواره مبل منبت، تبلیغات سراسری، برگزاری رویدادهای پائیزی، ایجاد زیرساختهای لازم و جاذبههای جدید از عوامل توسعه گردشگری شهرستان ملایر است.
به گزارش ایرنا؛ تاکنون بیش از ۳۰۰ اثر تاریخی در شهرستان ملایر شناسایی شده که از این تعداد بیش از ۲۰۰ اثر در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.