تهران - ایرنا - مادران نظامیان صهیونیست در پیامی به نخست وزیر و رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی از عملکرد آن ها نسبت به این نظامیان به شدت انتقاد کردند.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از الجزیره، مادران نظامیان صهیونیست در پیامی به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و هرتزی هالیوی، رئیس ستاد ارتش این رژیم تاکید کردند که ارتش وارد جنگ فرسایشی طولانی مدت در غزه شده و همین امر باعث شده است که تفکرات افراطی وارد آن شوند.

در این پیام آمده است: چندین بار نسبت به خطر دادگاه های بین المللی که نظامیان ارتش را تهدید می کند هشدار دادیم اما کابینه به اندازه کافی برای آن ها تلاش نکرد.

مادران نظامیان صهیونیست، خاطرنشان کردند: فرماندهان ذخیره ارتش نسبت به بازداشت نظامیان در خارج از اسرائیل (سرزمین های اشغالی) به ویژه بعد از آسیب رسیدن به نظام قضایی اسرائیل هشدار دادند.

آن ها تاکید کردند که نتانیاهو و هالیوی مسئول حفاظت از فرزندان ما در خارج هستند.

اخیرا «بنیاد هند رجب» مستقر در بلژیک دستگیری فوری «سار هیرشورن» نظامی صهیونیست که در حال حاضر در پاتاگونیا، منطقه‌ای در جنوب آمریکای جنوبی به سر می‌برد را خواستار شدند.

بنیاد هند رجب به یاد دختر فلسطینی که پایان سال گذشته به همراه خانواده‌اش توسط نظامیان صهیونیستی به شهادت رسید، نامگذاری شده است.

هیرشورن که عضو گردان ۷۴۹ مهندسی رزمی ارتش اسرائیل است، متهم به جنایات جنگی است که در غزه در جریان تشدید تنش‌ها توسط رژیم اشغالگر انجام شده و به قربانی شدن ده‌ها هزار فلسطینی منجر شده است.

این سازمان همچنین شکایتی را به «دادگاه کیفری بین‌المللی» علیه کل گردان و سران آن «به دلیل جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی» تنظیم کرده و شواهد ویدیویی را از حساب اینستاگرام هیرشورن ارائه کرد؛ در این ویدیوها نشان داده می‌شود او فعالانه در تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی در غزه مشارکت دارد.

این بنیاد همچنین شواهدی مبنی بر نقش این نظامی صهیونیست در تخریب عمدی محله‌ها، اماکن فرهنگی و تاسیسات ضروری ارائه کرد که نقض آشکار کنوانسیون‌های ژنو و اساسنامه رم است.

دادستان‌های محلی در همکاری با این بنیاد، شکایت خود را در ۲۴ دسامبر (چهارم دی ماه) در آرژانتین و روز بعد در شیلی تنظیم کردند و دستگیری هیرشورن را خواستار شدند. این بنیاد اعلام کرد که هیرشورن قبل از عزیمت به شیلی، ابتدا در آرژانتین بود که اولین پرونده تشکیل شد.

این اقدامات قانونی پس از آن صورت می‌گیرد که که عفو بین‌الملل در اوایل ماه جاری میلادی (دسامبر/ اواخر آذر) به این نتیجه رسید که رژیم اسرائیل در حال ارتکاب نسل‌کشی در غزه است.

از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون، نزدیک به ۴۶ هزار فلسطینی در غزه به شهادت رسیده‌اند و بیش از ۱۰۸ هزار نفر مجروح شده‌اند، حملات رژیم صهیونیستی همچنین بسیاری از زیرساخت های غزه را ویران کرده و باعث بروز یک بحران انسانی فاجعه‌بار شده است.

دیوان کیفری بین‌المللی در ماه نوامبر (یکم آذر) حکم بازداشت «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر و «یوآو گالانت» وزیر جنگ سابق این رژیم به اتهام جنایت‌های جنگی را صادر کرد.