به گزارش ایرنا ، احمد دشتی زاده روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: سرمایه گذاران جدید در بازه زمانی شش تا ۲۴ ماه طرح های خود را بهره برداری خواهند کرد.
وی یادآور شد: در حال حاضر ۳۴ شرکت تولیدی ، ۳۷ شرکت خدماتی با اشتغالزایی یکهزار و ۴۵۰ نفر در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر فعال است.
دشتی زاده تصریح کرد: با همت و تلاش مجموعه دادگستری ، بازرسی ، امنیتی و سیاسی استان ۶۰ هکتار زمین این منطقه به ارزش ۱۱ هزار میلیارد ریال از فرد زمین خوار به نفع دولت بازگردانده شده است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر ادامه داد: ۱۳۶ هکتار اراضی منطقه ویژه بوشهرمعادل ۲۴ درصد زمین های این منطقه به صورت غیرقانونی واگذار شده بود.
دشتی زاده گفت: رای دادگاه بدوی در مورد ۴۳ هکتار دیگر به ارزش ۱۰هزار میلیارد ریال صادر شده و در انتظار رای دادگاه تجدید نظر هستیم.
وی افزود: طبق قانون مناطق آزاد و اقتصادی ویژه پس از پایان کار سند مالکیت به اراضی واگذاری صادر میشود اما در مورد این فرد زمین خوار بدون هیچ عملیات ساختمانی ۲۵ سند تک برگ مادر صادر شده بود.
دشتی زاده ادامه داد: پس از باطل شدن اسناد یادشده زمین در اختیار سرمایه گذار واقعی برای اجرای طرح های تولیدی و ایجاد فرصت های شغلی جدید قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه این اراضی بهصورت غیرقانونی در قالب شهرک گردشگری واگذار شده بود، اضافه کرد: شهرک گردشگری در منطقه صنعتی محدوده منطقه ویژه اقتصادی بوشهر معنا ندارد.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر با بیان اینکه علاوه بر این حکم ابطال ۱۵ هکتار دیگر از این اراضی در دادگاه تجدید نظر بوشهر صادر شده است، تصریح کرد: هشت هکتار دیگر از اراضی تصرف باقیمانده است که این اراضی هم طرح دعوی شده که امید میرود همه ۱۳۴ هکتار اراضی تصرفی به بیتالمال برگشت داده شود.
دشتی گفت: خرید و فروش در اراضی منطقه ویژه توسط سرمایهگذاران ممنوع است.