به گزارش خبرنگار ایرنا، مشاور فرهنگی و اردویی وزیر آموزش و پرورش روز دوشنبه در نشست سمنان با قدردانی از مدیران کل آموزش و پرورش استان، به برنامهریزی برای ایجاد یک اردوگاه کویری در کشور اشاره کرد و گفت: اردوگاه کویری دانشآموزی در سمنان با توجه به تغییر سبک زندگی دانشآموزان و ظرفیت بالای این استان در نظر گرفته شد.
علی رمضانی افزود: جانمایی مکانی در نزدیکی پایتخت برای ایجاد این اردوگاه در دستور کار مسوولان استان سمنان قرار گیرد و تصمیم نهایی به وزارت آموزش و پرورش اعلام شود.
تبدیل تضادهای همفرسا به روابط همافزا
معاون وزیر و رییس سازمان نهضت سوادآموزی کشور هم در این نشست با بیان اینکه سکاندار وزارت آموزش و پرورش با پشت سر گذراندن پستهای متعدد از معلمی گرفته تا مدیریت به این جایگاه رسید، تاکید کرد: بسیار خرسندیم که امروز تصدی پست مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان نیز به شخصی سپرده شده که از بدنه آموزش و پرورش است و باید این فرصت را غنیمت شمرد.
عبدالرضا فولادوند با اشاره به دغدغه استاندار سمنان برای ایجاد وفاق ملی بیان کرد: تبدیل تضادهای همفرسا به روابط همافزا و ایجاد فضای گفتوگو بین مردم، تشکیلات اجتماعی و نهادهای حاکمیتی از اهداف است و با توجه به داشتن تفکر سیاسی گوناگون باید مجری سیاستهای دولت چهاردهم باشیم و مسوولان نباید سلایق شخصی را وارد مسایل کاری خود کنند.
وی آموزش، درمان و معیشت را سه اولویت اصلی دولت برشمرد و گفت: سمنان به عنوان مهمترین استان تاریخی کشور با توجه به سابقه و به دلیل عبور راه ابریشم به شمار میرود.
وی ابراز کرد: راه همیشه تمدنزا است و تولید تمدن میکند پس باید فعالیتها و اقداماتی صورت گیرد که در شأن این استان باشد.
معاون وزیر و رییس سازمان نهضت سواد آموزی کشور تاکید کرد: ایجاد نخستین اردوگاه کویری دانشآموزی فرصتی مناسب برای خلق برگ زرینی در آموزش و پرورش سمنان است و میتواند با همافزایی و وفاق الگویی برای سایر استانها قرار گیرد.
دانشآموزان بازمانده از تحصیل در سمنان شناسایی میشوند
مدیرکل آموزش و پرورش سمنان در این نشست بر مطالعه عمیق و دقیق آییننامه اجرایی مدارس مصوب سال ۱۴۰۰ تاکید کرد و گفت: مدرسهمحوری رویکرد اصلی در اجرای این آیین نامه است و تمام تلاشها باید در مدرسه و بر مبنای مدرسهمحوری شکل بگیرد.
قاسم شریفی با بیان اینکه شناسایی دانشآموزان بازمانده از تحصیل ظرف یکماه آینده و هدایت آنان برنامهریزی شد، افزود: تربیت در ۶ وجه اعتقادی، عبادی و اخلاقی، زیستی و بدنی، اجتماعی و سیاسی، اقتصادی و حرفهای، علمی و فناوری و زیباشناختی و هنری اتفاق میافتد.
وی با بیان اینکه باید با نگاه به تربیت، اهداف متعالی سند تحول بنیادین را اجرایی کرد، اضافه کرد: فضای مدیریتی بر مبنای سیاستهای موجود شکل میگیرد و تغییر نیروها آخرین راهبرد است.
مدیرکل آموزش و پرورش سمنان تاکید کرد: نیرو در واقع باید با تغییر افکار به تغییر نگرشها برسد.
به گزارش ایرنا، نشست شورای معاونین آموزش و پرورش استان سمنان با حضور علی رمضانی مشاور فرهنگی و اردویی وزیر آموزش و پرورش و عبدالرضا فولادوند معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور، قاسم شریفی مدیرکل جدید و سیدجمال وزیری مدیرکل پیشین آموزش و پرورش سمنان و جمعی از معاونان، مدیران ادارات شهرستانها و مناطق ۱۱گانه استان در سالن جلسات این ادارهکل برگزار شد.
۱۳۳ هزار دانشآموز استان سمنان در بیش از یکصد واحد آموزشی تحصیل میکنند.