اسلام‌آباد - ایرنا - نمایشگاه معرفی هنرهای خوشنویسی و تصویری اعضای سازمان همکاری اقتصادی (اکو) با مشارکت وزارت فرهنگ پاکستان و حضور نمایندگان کشورهای عضو از جمله جمهوری اسلامی ایران در شهر اسلام‌آباد گشایش یافت.

به گزارش روز سه‌شنبه خبرنگار ایرنا، نمایشگاه هنر و خوشنویسی با عنوان «آرامش بی پایان» با مشارکت موسسه فرهنگی اکو (مستقر در تهران) و وزارت فرهنگ و میراث ملی پاکستان در شورای ملی هنرهای این کشور در شهر اسلام‌آباد از امروز و به مدت یک هفته گشایش یافت.

رایزنی‌ فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در اسلام‌آباد در کنار سفارتخانه‌های کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) در این رویداد فرهنگی حضور یافتند.

تابلوهای خوشنویسی از هنرمندان ایرانی، تصاویری از اماکن گردشگری، صنایع دستی ایران و همچنین آثاری از استاد فرشچیان از سوی رایزنی فرهنگی سفارت ایران به نمایش گذاشته شد.

در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه اسد مجید دبیرکل سازمان اکو، سعد خان رئیس موسسه فرهنگی اکو، مجید مشکی رایزن فرهنگی سفارت ایران در اسلام‌آباد، برخی از سفرای کشورهای منطقه اکو و شخصیت‌های برجسته هنری و فرهنگی پاکستان شرکت‌ کردند.

سخنرانان هدف از این نمایشگاه را آشنایی بیشتر اعضای اکو از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری یکدیگر دانسته و تاکید کردند: فراهم شدن بستری برای همکاری‌ها میان اعضای اکو و انعقاد چنین رویدادهایی در دیگر کشورهای عضو این سازمان اطمینان بخش است.

دبیرکل اکو با تمجید از هم افزایی کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی برای تحکیم پیوندهای فرهنگی و هنری افزود: بازیابی مشترکات و بهره‌گیری از آن برای گسترش همکاری‌ها در حوزه‌های دیگر نیاز امروز ملت‌های حوزه اکو است.

اسد مجید خان بر لزوم پیشبرد دیپلماسی فرهنگی میان اعضای اکو و متصل کردن پتانسیل‌های مشترک میان یکدیگر تاکید کرد.

سعد اسکندر خان، رئیس موسسه فرهنگی اکو نیز گفت: تعاملات بیشتر فرهنگی راهگشای همکاری‌های اقتصادی و سیاسی میان خانواده اکو خواهد بود.

سازمان همکاری‌های اقتصادی (ECO)، یک سازمان منطقه‌ای است که در سال ۱۹۸۵ توسط دولت‌های ایران، پاکستان و ترکیه به منظور توسعه همکاری‌های اقتصادی، فنی و فرهنگی میان کشورهای عضو تاسیس شد. در سال ۱۹۹۲ سازمان اکو گسترش یافت و هفت عضو جدید از جمله جمهوری اسلامی افغانستان، جمهوری آذربایجان، جمهوری قزاقستان، جمهوری قرقیزستان، جمهوری تاجیکستان، ترکمنستان و جمهوری ازبکستان به آن اضافه شدند. موافقت رسمی با تاسیس موسسه فرهنگی تحت عنوان فعلی خود سرانجام با امضای اساسنامه آن در سومین اجلاس سالانه اکو محقق شد.