ملارد - ایرنا - بخشدار مرکزی ملارد از ساخت مخازن زیرزمینی و نصب کنتور محاسب در ورودی روستاها برای کاستن از اثرات بحران کم‌آبی در تامین آب‌آشامیدنی روستائیان این بخش خبر داد.

حیدر ابراهیمی روز چهارشنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: در جلسه ای که به منظور بررسی مشکلات آب آشامیدنی روستاهای بخش مرکزی با حضور مهدی زماندار رئیس آب و فاضلاب شهرستان ملارد ، معاون فنی عمرانی آبفای ملارد ، مدیر عامل شرکت تعاونی دهیاران و دهیاران روستاهای بخش مرکزی برگزار شد ،چندین راه حل برای گذر از این بحران پیشنهاد و پس از بحث و بررسی تصمیم گیری شد.

وی با اشاره به ضرورت در اولویت قراردادن بخش مرکزی شهرستان ملارد به خاطر جمعیت متراکم در شهر ملارد و روستاهای این بخش ، تکمیل پروژه‌ های نیمه تمام، اصلاح شبکه های آبرسانی روستایی ، تعویض کنتور های فرسوده و معیوب ، قطع انشعابات غیرمجاز با برقراری گشت شناسایی ، اجرای پروژه های مخازن زیرسطحی در هر روستا مبتنی بر مدیریت پدافند غیر عامل، نصب کنتور محاسب بر روی شبکه های آب در مبادی ورودی به هر روستا با هدف ارزیابی تطبیقی با کنتورهای منصوبه در واحدهای مسکونی و تجاری و احصا مغایرت ها و در نتیجه شناسائی و کشف انشعابات غیرمجاز را بخشی از این اقدامات عنوان کرد.

این مسئول ضرورت تهیه و توزیع اطلاعیه برای روستائیان جهت تامین تانکر ذخیره و نصب پمپ و همچنین اهتمام همه جانبه در جهت استفاده بهینه و جلوگیری از هر گونه اسراف و هدر رفت آب را مورد تاکید قرار داد.

ابراهیمی در ادامه عزم و اهتمام مدیریت اداره آبفای شهرستان ملارد در زمینه حل مسئله چالش برانگیز تامین آب آشامیدنی و تلاش برای ارتقای کیفی و کمی آب روستاهای این بخش را قابل تقدیر دانست و خاطر نشان کرد: با توجه به تقلیل چشمگیر نزولات جوی، عملا ظرفیت ذخیره آب پشت سدها را متاثر ساخته و بر همین اساس، وضعیت تامین آب آشامیدنی در سطح کشور به مرحله بحرانی رسیده و این مهم در شهرستان ملارد که صرفا از منابع آب های زیر سطحی و با تعبیه چاه تامین می گردد، وضعیت را نگران کننده کرده است.
وی ادامه داد: بطور یقین مسئله تامین و مدیریت آب در سطح شهرستان در اولویت نظام مسائل قرار دارد و یکی از دغدغه های مهم و محوری فرماندار و بخشداری بوده و تلاش و برنامه ریزی در جهت رفع این مشکلات حائز اهمیت ویژه است.

مهدی زماندار رئیس آب و فاضلاب شهرستان ملارد نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در سطح شهرستان به تشریح وضعیت آب در طی سالهای اخیر در این شهرستان پرداخت.
به گفته این مسئول حفر چاه در روستاهای قبچاق، مهرآذین، مهرچین، ویلادشت، لم آباد و قشلاق و اتصال آنها به یکدیگر بخشی از این دست اقدامات می باشد که با تعامل هرچه بیشتر با دهیاریها و بخشداری ، مشکلات را به حداقل می رساند .

شهرستان ملارد در غرب پایتخت دارای ۲ بخش، ۲ شهر و ۶ دهستان با ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است.