زنجان - ایرنا - استاندار زنجان گفت: حمکرانی در حوزه اطلاع رسانی استان نیازمند بازنگری و تقویت رویکرد حرفه‌ای است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن صادقی روز چهارشنبه در جلسه شواری اطلاع رسانی استان با بیان اینکه این شورا، ستادی برای سیاستگذاری و برنامه ریزی در حوزه رسانه است، افزود: انسجام بخشی به جامعه رسانه ای استان در کنار دو هدف دیگر، وظیفه اصلی این شوراست که باید با اتکا بر رکن چهارم دموکراسی و رصد و تحلیل حوزه اطلاع رسانی انجام شود.

وی اقناع افکار عمومی را از اهداف کلی در این حوزه بیان کرد و اظهار داشت: تحقق این امر مستلزم تحلیلی از مخاطبان و سطوح آنهاست و با تحولی که امروز در حوزه اطلاع رسانی شاهد هستیم هر نوع سیاستگذاری، برنامه ریزی و انسجام بخشی مستلزم تحلیل درست و دقیق از ظرفیت رسانه ای، ظریب نفوذ آنها و اثربخشی حاصل کار است.

صادقی یادآور شد: برای اقناع افکار عمومی و رسیدن به اهداف شورای اطلاع رسانی که ایجاد امید به آینده است، تبیین موفقیت های ما در شرایط سختی که در آن قرار داریم ضروری است.

وی با تاکید بر لزوم مقابله با هجمه سنگین رسانه ای دشمن که کشور با آن مواجه است، گفت: باید نظام مسایل حوزه رسانه را در استان احصا کنیم تا بتوانیم با رویکرد حل مساله، جامعه رسانه ای کاملا حرفه ای در استان شکل بدهیم.

استاندار زنجان با اشاره به تعداد کم دانش آموختگان مدیریت رسانه یا خبرنگاری در استان، افزود:‌ به لحاظ کمی تعداد ۱۵۰ خبرنگار در استان، شاید عدد قابل قبولی باشد اگرچه نسبت به استاندارها پایین‌تر است اما بیشترین مشکل ما در کیفیت رسانه هاست.

وی ادامه داد: باید بپذیریم که شرایط موجود رسانه ای استان مطلوب نیست و بخشی از رویکردها و سیاست های این حوزه نیازمند بازنگری است و جامعه رسانه استان نیز پرسشها و انتطاراتی دارند که یکی از آنها فرصت های برابر و عدالت رسانه ای است که باید محقق شود.

صادقی افزود:‌ به دلایل مختلف ژئوپولتیکی و سیاسی ناخواسته در معرض یک جنگ شناختی قرار داریم که در این جنگ روایت های حرفه ای و غیر واقعی از روندها و رویه ها ارایه می شود و در این شرایط واقعا نابرابر روایت صحیح و رجوع به اخبار درست نیازمند هنرمندی است.

وی تاکید کرد: در چنین شرایطی تلاش سازمان یافته ای برای تحلیل نگرشها و ارزش ها، مقایسه های غلط و روایت سازی و آمار دهی هایی نادرست انجام می شود که با آمار و مستندات واقعی همخوانی ندارد.

صادقی تصریح کرد: این حوزه نیازمند کار پژوهشی است تا میزان ضریب نفود و مرجعیت رسانه های استان به دست آید و در این رابطه نیازمند همگرایی و مشارکت رسانه ها هستیم.

وی با بیان اینکه ظرفیت مراکز آموزشی برای اجرای دوره های لازم برای رسانه های استان ضروری است،‌ گفت: در این رابطه باید آموزش های پایه، عمومی و تخصصی دسته بندی شود و مدیران رسانه نیز با مفاهیم اساسی و پایه بیشتر آشنا شوند.

صادقی خاطرنشان کرد: باید کارآمدی و تاثیرگذاری رسانه ها افزایش یابد و از حالت انعفال خارج شوند تا مهمترین مولفه امنیت ملی که وحدت و انسجام محسوب می شود، شکل گیرد.