به گزارش خبرنگار ایرنا، دبیر هیات گلف خراسان جنوبی روز چهارشنبه در حاشیه افتتاح این زمین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: رشته کروکت با ۶ دروازه و اعضای چهار نفره برگزار میشود و در این بازی هیجانانگیز دو تیم در یک دیدار به رقابت میپردازند.
مجید ابوالحسنی بیان کرد: مهرماه سال گذشته با حضور رییس انجمن کروکت در خراسان جنوبی، این رشته ورزشی با هدف توسعه ورزشهای نوپا و افزایش مشارکت همگانی در استان کلید خورد.
وی اظهار کرد: کروکت برای تمامی اقشار جامعه در نظر گرفته شده و هیچ محدودیتی از نظر جنسیت، سن یا وضعیت مالی ندارد.
دبیر هیات گلف خراسان جنوبی اظهار کرد: با هماهنگی اداره کل ورزش و جوانان زمین چمن مصنوعی بند دره بیرجند به رشته کروکت اختصاص یافت تا با جذب ورزشکار این رشته مهیج در استان توسعه یابد.
ابوالحسنی با بیان اینکه تاکنون ۲۲ نفر آموزشهای رشته ورزشی کروکت را در استان فرا گرفتهاند افزود: همچنین پس از راهاندازی رشته جدید کروکت در استان خراسان جنوبی نخستین تیم کروکت آقایان و بانوان این استان برای شرکت در رقابتهای قهرمانی کشور آذرماه امسال عازم کرمان شدند.
وی ادامه داد: دورههای آموزشی و تمرین کروکت روزهای یکشنبه و سهشنبه به صورت رایگان برای عموم در این مجموعه برگزار میشود.
دبیر هیات گلف خراسان جنوبی افزود: هماهنگی لازم برای حضور کارکنان ادارات و سازمانها نیز در این رشته ورزشی مهیج فراهم شده و لیگ کارگری کروکت نیز ماه آینده در استان برگزار میشود.
به گزارش ایرنا، یکی از ورزشهای مدرن و جدید، ورزش کروکت (Croquet) است که چندین سال است در ایران مورد استقبال قرار گرفته و تبدیل به یک ورزش پرطرفدار شده است. در این ورزش افراد با استفاده از یک وسیله چکش مانند به توپ ضربه میزنند و تلاش میکنند تا توپ را از میان حلقههای نصب شده در زمین عبور دهند.
کروکت در ایران در سال ۱۳۹۵ به ثبت رسید که فعالیت خود را تحت عنوان انجمن کروکت فدراسیون گلف جمهوری اسلامی ایران آغاز کرد، تجهیزات ورزش کروکت شامل، مالت، توپ، دروازه و پرچم وسط که بر روی زمین چمن بازی میشود که جنس زمین میتواند چمن طبیعی، چمن مصنوعی و یا خاک رس نیز باشد.
در این ورزش افراد با استفاده از یک وسیله چکش مانند به نام مالت به توپ ضربه میزنند و تلاش میکنند تا توپ را از میان حلقههای نصب شده در زمین عبور دهند، در این رشته ۶ حلقه فلزی روی زمین گذاشته می شود و بازیکنان باید توپ هایی را که به رنگ های مختلف است از داخل این دروازه های فلزی عبور دهند.