اهواز- ایرنا- استاندار خوزستان بر اهمیت فرآیندی و بلندمدت بودن مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد و گفت: تلاش‌ها برای پیشگیری باید از مقطع‌گرایی به سوی اقدامات ساختاری و پایدار سوق داده شود.

به گزارش ایرنا محمد رضا موالی زاده چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در محل استانداری خوزستان اظهارکرد: پیشگیری با کمترین تلاش، نتایج گسترده‌ای در پی دارد، در حالی که درمان نیازمند تلاش بسیار است.

وی با اشاره به مشکلات متعدد جامعه، از جمله مشکلات اقتصادی، معیشتی و نبود نشاط اجتماعی کافی بیان کرد: یکی از مشکلات اساسی ما این است که به جای فرآیندهای طولانی‌مدت و پیوسته، به پروژه‌های کوتاه‌مدت و مقطعی تکیه کرده‌ایم و باید توجه داشت که مبارزه با اعتیاد نیازمند یک رویکرد فرآیندی و طولانی‌مدت است.

به گفته استاندار خوزستان، این رویکرد مقابله با اعتباد، باید از آموزش و پرورش و خانواده‌ها آغاز شود و با مشارکت دستگاه‌های فرهنگی ادامه یابد.

وی افزود: گسترش اعتیاد در میان زنان، شاغلان و افراد متاهل، و همچنین کاهش سن اعتیاد و مصرف مشروبات الکلی، نگرانی‌های حدی را در جامعه ایجاد کرده که باید همواره برای پیشگیری از آسیب های آن برنامه ریزی کرد.

موالی زاده یادآورشد: سهولت دسترسی به مواد مخدر و نبود قوانین سختگیرانه در حوزه مقابله با مواد مخدر نیازمند آسیب شناسی است.

استاندار خوزستان همچنین بر نقش نهادهای مردمی و فرهنگی، به ویژه روحانیت، رسانه‌ها، شهرداری‌ها و سازمان‌های مرتبط با تربیت بدنی و ورزش جوانان، در ایجاد محیط‌های سالم و پرنشاط تاکید کرد و ادامه داد: اگر مبارزه با مواد مخدر تنها به عهده دولت باشد، نتیجه‌ای نخواهد داشت. باید ظرفیت‌های مردمی و دانشگاهی نیز به‌کار گرفته شوند.

موالی‌زاده خواستار استفاده از تجربیات استان‌های موفق در زمینه مبارزه با مواد مخدر شد و گفت: باید از تجربیات پژوهشگران و فعالان اجرایی در استان‌هایی که در این زمینه موفق‌تر بوده‌اند استفاده کنیم تا به نتایج مثبت و ارزشمندی دست یابیم.