به گزارش ایرنا از پلیس، سردار "حسین رحیمی"با اشاره به اینکه پلیس امنیت اقتصادی با همه مصادیق جرایم اقتصادی برخورد و مقابله می کند و در این زمینه برخورد با پرونده های کلان و سازمان یافته در اولویت قرار دارد، بیان داشت: در ۹ ماهه سال جاری تعداد ۷۶ هزار و ۷۴۷ پرونده برای مجرمان اقتصادی تشکیل و پیگیری شده است که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از رشد ۱۰ درصدی برخوردار است.
سردار رحیمی با اشاره به رشد ۱۹ درصدی دستگیری مجرمان اقتصادی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، عنوان داشت: ارزش کالای قاچاق در ۹ ماهه سال جاری بالغ بر ۲۳۳ همت با رشدی بالغ بر ۱۸۰ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل برآورد شده است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا بااشاره به اجرای ۳۴ مرحله طرح سراسری در سال جاری عنوان داشت: در اجرای این طرح ها تعداد ۱۳۱۷۷ دستگاه خودروی حامل بار قاچاق توقیف شده است.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه در سال جاری با توجه به نوسانات ارزی در این زمینه طرح های مختلفی اجرا گردید ، افزود: در اجرای طرح برخورد با اخلال گران ارزی تعداد ۶۴۸ نفر از دلالان و اخلال گران ارزی دستگیر و از آنها انواع ارز به مبلغ ۱۶۴ میلیون تومان، ۱۱۹ قطعه انواع سکه غیر بانکی، ۱۰۱۹ سکه یک گرمی تقلبی و مقادیری دلار و چک تقلبی کشف شد.
تشریح عملکرد پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز
سردار رحیمی در تشریح عملکرد پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در ۹ ماهه سال جاری با اشاره به اینکه موضوع مبارزه و مقابله با کالای قاچاق و قاچاق کالا بطور جد در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی قرار دارد، گفت: درسال جاری در حوزه مقابله با کالای قاچاق تعداد ۷۰۶۴۰ پرونده برای مجرمان قاچاق کالا و ارز تشکیل شد.
وی با اشاره به کشف بالغ بر ۵۲ میلیارد تومانی انواع کالای قاچاق و رشد ۱۱۸ درصدی در این حوزه، بیان داشت: در این مدت تعداد ۴۵۵۱۸ دستگاه انواع خودرو حامل کالای قاچاق توقیف شده است.
سردار رحیمی با اشاره به اجرای طرح مقابله با خوردوهای قاچاق بر معروف به خودروهای شوتی، بیان داشت: در این مدت بیش از ۲۷ هزار دستگاه خودروی قاچاق بر( شوتی) توقیف شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل در این حوزه شاهد رشد ۵۵ درصدی هستیم.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به کشف بیش از ۲۱۷ میلیون لیتر انواع فراورده های نفتی در این مدت بیان داشت: کشف بیش از ۱۱ هزار دستگاه ماینر قاچاق و در حال استخراج به ارزش تقریبی ۴۶۰ میلیارد تومان و کشف بیش از ۴۴ میلیون نخ انواع سیگار قاچاق تنها بخش از تلاش همکارانم در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز است.
تشریح عملکرد پلیس مبارزه با جرایم اقتصادی
سردار رحیمی در تشریح عملکرد پلیس مبارزه با جرایم اقتصادی در ۹ ماهه سال جاری، گفت: در سال جاری تعداد ۳۳۵۷ مورد پرونده برای مجرمان اقتصادی در حوزه های مختلف فرار مالیاتی، اختلاس، اخلال در نظام اقتصادی ، اخذ تسهیلات غیر مجاز بانکی تشکیل شده است که در همه موارد شاهد رشد قابل ملاحظه ای هستیم.
تشریح عملکرد پلیس گمرک
سردار رحیمی در تشریح عملکرد پلیس گمرک بیان داشت: در حوزه مقابله با جرایم گمرکی در سال جاری تعداد ۱۳۳۶ فقره پرونده تشکیل شده است که در این حوزه با رشد ۵۲ درصدی در مقایسه با سال قبل مواجه هستیم.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی با اشاره به کنترل و بررسی بیش از ۳۰۴ هزار محموله گمرکی در سال جاری، گفت: انهدام دهها باند جعل اسناد گمرکی و کشف ۳۱۳۰۴ سند جعلی گمرکی از دیگر اقدامات پلیس گمرک در سال جاری است.
تشریح اقدامات پلیس امنیت اقتصادی در حوزه دیجیتال
سردار رحیمی در تشریح اقدامات این پلیس در حوزه دیجیتال ، بیان داشت:در حوزه رصد و پایش فعالیت های اقتصادی در حوزه دیجیتال در ۹ ماهه سال جاری ۱۱۲۶ فقره پرونده برای متخلفان و مجرمان اقتصادی تشکیل شده است.
وی با اشاره به رصد ۲۸۵۰ تارنما و شناسایی ۸۵۵ تارنمای متخلف فعال در حوزه اقتصادی و تعلیق تعداد ۶۰ تارنما دارای فعالیت مجرمانه در حوزه اقتصادی، بیان داشت: پلیس امنیت اقتصادی با بهره گیری از سامانه های سپاپد، محرم، سامانه سازمان بنادر و ... بر محموله های جاده ای نظارت و کنترل دارد.
سردار رحیمی در پایان با قدردانی از هموطنان گرامی درهمکاری و همراهی با خدمتگزاران خود در فراجا، عنوان داشت: در سال جاری هموطنان عزیز ما در سراسر کشور ۵۶۴۷۴ تماس با سامانه ۰۹۶۳۰۰ پلیس امنیت اقتصادی فراجا برقرار کرده اند که در پیگیری این اخبار بالغ بر ۶۸۸ میلیارد تومان انواع کالای قاچاق کشف شد.