به گزارش خبرنگار ایرنا، عباس برزگر روز پنجشنبه در جلسه فرهنگ ایثار و شهادت استان زنجان با بیان اینکه ۴۳۰ گلزار شهدا در استان وجود دارد، افزود: از این تعداد ۲۷ گلزار شهری و ۴۰۳ گلزار روستایی است.
این مسوول گفت: هر چند آمار ساماندهی این گلزارها در استان، قابل قبول است اما باید اذعان کرد که تمامی گلزارهای شهدا در اغلب استان ها ساماندهی شده است.
وی با تاکید بر اینکه امیدواریم با ساماندهی این گلزارها آنها به قطب فرهنگی استان تبدیل شوند، گفت: مادران شهدا انتظار دارند که گلزار فرزندان شهیدشان ساماندهی شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان با بیان اینکه ساماندهی گلزارها بر اساس قوانین و تکالیف بر عهده بنیاد شهید است، ادامه داد: نگهداری گلزارها در شهرها برعهده شهرداری و در روستاها بر عهده دهیاریهاست.
وی با بیان اینکه با توجه به بررسی های انجام گرفته و مشکلات و گلایه های مطرح شده، رضایت چندانی در این بخش وجود ندارد، اظهار داشت: هر چند نافی زحمات و تلاش های متولیان امر در این حوزه نیستیم اما تقاضا داریم شهرداری و شورای شهر اهتمام بیشتری در این زمینه داشته باشند.
این مسوول با بیان اینکه با حضور در شورای شهر و شهرداری، امضای تفاهمنامه و تصمیم گیری لازم انجام شد، گفت: در برخی موارد فاصله بین تصمیم و اجرا خیلی طولانی می شود که خود مشکلاتی دارد.
وی با بیان اینکه ساماندهی قطعه شهدای بهشت زهرای زنجان با گذشت چهار سال هنوز محقق نشده است، گفت: انتظارات به حقی وجود دارد و ابلاغیههایی از سوی خود وزارت کشور ارسال شده که نگهداری های گلزارها در شهرستان ها بر عهده شهرداری و در روستاها برعهده دهیاری هاست.
برزگر خاطر نشان کرد: امیدواریم به مشکلات حوزه مسکن ایثارگران نیز از سوی اداره کل راه و شهرسازی توجه شود.