به گزارش ایرنا، نشست مجازی بروکرهای شبکه فن بازار ملی ایران امروز پنجشنبه به میزبانی شبکه فن بازار کردستان برگزار شد.
این نشست هر هفته به میزبانی یکی از استانهای کشور برگزار می شود و این هفته به میزبانی شرکت توسعه صنعت شریف و شرکت دال کورد به منظور عرضه فناوری و توسعه بازار، تقاضای فناوری و فرصت های سرمایه گذاری برگزار شد.
مدیر فن بازار منطقه کردستان در این نشست اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم و کاری ما همرسانی و معرفی فناوری ها و برگزاری این نشست ها راهی برای دستیابی به این مهم است.
علی رجبی ادامه داد: شبکه های فن بازار به منظور ارائه فناوری ها به بخش صنعت و تولید در کشور فعالیت خود را آغاز کردند و استفاده از این ظرفیت فرصتی برای توسعه تولیدات و محصولات صنعتی است.
کارگزار شبکه فن بازار کردستان هم در این نشست با اشاره به اینکه شبکه ملی فن بازار زیر نظر معاونت علمی و فناوری رئیس جمهورفعالیت می کند، اظهار کرد: هر شبکه فن بازار در استان ها یک یا ۲ کارگزار دارد که این کارگزارها به شناسایی نیاز صنایع و ارائه فناوری های قابل عرضه، بازاریابی و جذب سرمایه برای طرح های سرمایه گذاری می پردازند.
محمد ادریس اله ویسی یکی از عوامل توسعه سطح فناوری صنایع استان را تحقیق و توسعه خواند و اظهار کرد: لازمه پیشرفت صنعتی، ترویج فرهنگ تحقیق و توسعه است و هزینه در این زمینه به نوعی سرمایه گذاری به شمار می رود.
وی با اشاره به اینکه با طرح ابتکاری، دفتر کارگزاری تحقیق و توسعه و تبادل فناوری در پارک علم و فناوری کردستان راه اندازی شده است، افزود: در این دفتر ۴۰ واحد صنعتی و فناوری مورد پایش قرار می گیرند.
کارگزار شبکه فن بازار کردستان و مدیر شرکت دال کورد ادامه داد: فرآیند استقرار تحقیق و توسعه در این واحدها به طور گام به گام آموزش داده و سپس گواهی تحقیق و توسعه برای آنها صادر می شود.
الهویسی یادآور شد: زمانی که فرهنگ تحقیق و توسعه در واحدهای صنعتی نهادینه شود سطح صنعت افزایش می یابد و افزون بر این ارتباط صنعت و دانشگاه هم تقویت خواهد شد.
شرکت های بنیان دانش دارو ماد، تلاش گران آیرین ماد، پیشرو زیست درمان پاکان، سامانه پرداز وستا، پاسادان ئیشکاو، میدیا تجهیز شیمی در این نشست به ارائه و معرفی محصولات و نیازفناورانه خود پرداختند.
تجهیز ۱۰۰ مدرسه در کشور به نرم افزار طراحی شده شرکت کردستانی
بهمن فتح اللهی از شرکت سامانه پرداز وستا در این نشست با اشاره به اینکه این شرکت فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده و ۲ سالی است به عضویت پارک علم و فناوری استان درآمده است ، اظهار کرد: در این شرکت ۱۲ محصول مختلف هم چون طراحی و توسعه سیستم های یکپارچه ملی، سامانه ارسال صورتحساب الکترونیک به سامانه مودیان، سیستم حقوق و دستمزد طراحی و در اختیار متقاضیان قرار داده شده است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر ۱۰۰ هزار مدرسه در کشور از نرم افراز حسابداری مالی طراحی شده شرکت ما مجهز شده اند.
فتح اللهی با بیان اینکه جزو نخستین شرکت هایی بودیم در کشور که با سامانه مودیان ارتباط برقرار کردیم، افزود: حال هر سازمان و شرکتی می تواند از سامانه تحت وب شرکت وستا اطلاعات مالیاتی خود را براحتی در سامانه مودیان وارد کند.
وی یادآور شد: شرکت های ایرانی فعال در کشورهای عمان، قطر و امارات هم از نرم افزار های طراحی شده ما استفاده می کنند.
تصفیه فاضلاب های روستایی به شیوه ای نوآورانه با کمترین هزینه
نماینده شرکت پاسادان ئیشکاو هم پکیج تصفیه فاضلاب روستایی را در این نشست ارائه و اظهار کرد: در جوامع روستایی ۲ نوع روش تصفیه فاضلاب شامل هوازی و بی هوازی داریم که قیمت روش هوازی چهار تا پنج برابر روش بی هوازی است.
نوری با اشاره به اینکه براساس آمار اعلام شده ۵۹ هزار و ۶۳۴ روستا در کشور وجود دارد که از این تعداد ۱۹۰ روستا دارای سیستم تصفیه فاضلاب هستند، گفت: روشی که در شرکت ما برای تصفیه فاضلاب روستایی طراحی و تولید شده دارای قابلیت کاهش ۷۰ درصدی ازت و فسفر است.
وی با بیان اینکه وجود ازت و فسفر موجود در فاضلاب عامل تغذیه گرایی و ایجادکننده طعم و بوی نامطلوب در منابع آبی است، افزود: استفاده از سیستمی که ما طراحی کردیم ۴۰ درصد نسبت به شیوه های دیگر در تصفیه فاضلاب هزینه کمتری لازم دارد.
نوری اضافه کرد: تاکنون در چند روستای کردستان از جمله روستاهای نگل، تیرگران، عیسی در، سراب قامیش این سیستم تصفیه فاضلاب بکار گرفته شده است.
نماینده شرکت تلاشگران آیرین ماد تولیدکننده تجهیزات پزشکی هم در این نشست اظهار کرد: این شرکت در زمینه تولید، صادرات و واردات تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی فعالیت می کند.
چیمن مشیری با بیان اینکه حدود ۹۰ محصول در این شرکت، تولید می شود، افزود: برای نخستین بار در کشور به تازگی این شرکت موفق به تولید دستگاه انکوباتور ivf شده است.
وی با بیان اینکه دستگاه انکوباتور مذکور در زمینه ناباروری کاربرد دارد و محصولی وارداتی است، افزود: سالانه کشور ما برای واردات این دستگاه یک میلیون یورو هزینه می کند و اگر تولید ما به مرحله تجاری سازی برسد دیگر نیاز به واردات نخواهیم داشت و از خروج ارز هم جلوگیری خواهد شد.
رئیس هیات مدیره شرکت میدیا تجهیز شیمی هم در این نشست به ارائه حیطه فعالیت این شرکت پرداخت و گفت: شرکت ما در زمینه ارائه خدمات فنی و مشاوره ای، ترویج و نهادینه سازی رویکردهای نوین در صنایع و تولید فعالیت می کند.
زاهد شمی یکی ازمحصولات تولیدی این شرکت را چسب پالت بندی خواند و افزود: برای نخستین بار در کشور موفق به تولید این چسب با قیمت پایین تر از نمونه وارداتی آن شده ایم.
بعد از پایان این نشست یکی از هلدینگ های کشور( خلیج فارس) طالب محصولات و همکاری با شرکت میدیا تجهیز شیمی و پاسادان ئیشکاو شد و این اتفاق نشان داد که چنین نشست هایی منجر به خروجی و دستیابی به هدف برگزاری آن شود.