ساری - ایرنا - معاون توسعه مدیریت، منابع انسانی و پشتیبانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، بهبود عملکرد و افزایش کارایی را از رویکردهای اصلی این شرکت عنوان کرد و گفت که هوشمندسازی تاسیسات آب آشامیدنی کشور باجدیت در دست پیگیری است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، هوشنگ ملایی روز یکشنبه در نشست بامدیرعامل، معاونان و مدیران شرکت آب و فاضلاب مازندران در ساری بر لزوم تهیه و تدوین سند جامع بلندمدت در حوزه نیروی انسانی تاکید کرد و افزود: تهیه این سند که شامل ارزیابی دقیق و شناسایی نیازهای منابع انسانی است باید در دستور کار قرار گیرد تا بتوان براساس آن نسبت به جذب و تداوم فعالیت نیروی انتسانی متخصص و کارآمد در این شرکت اقدام کرد.

وی اظهار کرد: چابک‌سازی و در عین حال افزایش کارایی و بهره‌روی نیروی انسانی از نیازهای جدی کشور است و به طبع این مهم نیز در شرکت آبفای کشور در دستور کار قرار خواهد گرفت.

این مقام مسوول، ارتقای بهره‌وری و کیفیت خدمات ارایه شده مردم و همچنین بهینه‌سازی فرایندها در حوزه آب و فاضلاب و افزایش رضایتمندی را از نتایج مثبت این سند عنوان کرد و گفت: آموزش کاربردی و هدفمند نیروهای انسانی باید مورد توجه بیش از پیش قرار گیرد چرا که این آموزش می‌تواند پویایی سازمان را به همراه داشته باشد.

معاون توسعه مدیریت، منابع انسانی و پشتیبانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور خاطرنشان کرد: هوشمندسازی و استفاده از فن آوری‌های نوین سامانه‌های هوشمند در راستای درآمدزایی، در بهبود کارایی و کاهش هزینه ها نیز بسیار موثر است و این مهم باید مورد توجه قرار گیرد.

ملایی تصریح کرد: در شرکت آب و فاضلاب مازندران، طرح‌های بسیار مهمی عملیاتی شده و یا در دست اقدام است و با توجه به میانگین پیشرفت فیزیکی، در صورت تکمیل، تحول بزرگی در این استان ایجاد خواهد شد.

هوشمندسازی تاسیسات آب آشامیدنی کشور باجدیت دردست پیگیری است

استان مازندران افزون بر سه هزار روستای بالای ۲۰ خانوار دارد. منابع آبی این استان از ۷۲۰ حلقه چاه، ۳۵۳ دهنه چشمه و سد با ظرفیت تولید و استحصال ۵۲۲ میلیون مترمکعب، تامین می‌شود.

شرکت آب و فاضلاب مازندران یک میلیون و ۱۰۲ هزار مشترک را در ۵۸ شهر و یکهزار و ۶۷۸ روستا زیرپوشش دارد.