بندرعباس - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ضمن قدردانی از کمک‌های مردمی‌ در حوزه بهداشت و درمان، گفت: "خانواده رستمانی" در راستای بهبود سطح بهداشت و درمان این استان، مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال به‌ توسعه و تجهیز کلینیک و بیمارستان رستمانی پارسیان در غرب هرمزگان اهدا کردند.

دکتر پژمان شاهرخی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این کمک سخاوتمندانه، در راستای بهبود خدمات درمانی و بهداشتی به مردم منطقه، به‌ویژه تقویت‌ زیرساخت‌های پزشکی و افزایش ظرفیت‌های درمانی بیمارستان، انجام شده است.

وی به طرح درمانی پارسیان اشاره کرد و گفت: این پروژه که با حمایت‌های مالی و معنوی خانواده رستمانی به مرحله اجرایی می‌رسد، گامی بزرگ در جهت تأمین سلامت عمومی، بهبود خدمات درمانی و افزایش دسترسی به امکانات بهداشتی با کیفیت برای شهروندان استان هرمزگان خواهد بود.

به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: کلینیک تخصصی بیمارستان رستمانی پارسیان که در سال ۱۳۹۹ با زیر بنای حدود چهار هزار مترمربع شروع و پس از ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی متوقف شده بود با پیگیری های مستمر نماینده محترم خیر و تنظیم تفاهم نامه جدید بزودی تکمیل خواهد شد.

این کلینیک در چهار طبقه شامل درمانگاه‌های تخصصی و اداری بیمارستان خواهد بود که بنا به درخواست خیر و موافقت ریاست دانشگاه، نقشه های فنی مطابق با آخرین سنجه های اعتبار بخشی وزارت بهداشت به صورت کامل مورد بازطراحی قرار گرفته و بزودی عملیات اجرایی تکمیل این پروژه مهم آغاز خواهد شد.

حمایت خیران‌ در توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی به‌ویژه در مناطق نیازمند، نقش حیاتی در ارتقای کیفیت زندگی و کاهش بار بیماری‌ها دارد.

پروژه بیمارستان رستمانی پارسیان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های بهداشتی و درمانی در هرمزگان محسوب می‌شود و تاثیرات آن بر جامعه در سال‌های آتی به‌طور قابل‌ملاحظه‌ای محسوس خواهد بود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تصریح کرد: با کمال احترام و ارادت، از طرف دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و به نمایندگی از تمامی کارکنان، اساتید، دانشجویان و دست‌اندرکاران حوزه سلامت، از بذل محبت و مساعدت خانواده رستمانی در اهدای‌ ۵۰۰ میلیارد ریال برای توسعه کلینیک و بیمارستان رستمانی پارسیان، صمیمانه و با تمام وجود قدردانی می‌کنیم‌.

این اقدام خداپسندانه نه تنها گامی بزرگ در جهت ارتقای سطح بهداشت و درمان در استان هرمزگان است، بلکه نشان‌دهنده توجه و دغدغه‌مندی این خانواده‌ نیکوکار به سلامت جامعه و بهبود کیفیت زندگی مردم منطقه است. بدون شک، این پروژه، تحولی شگرف در دسترسی به خدمات درمانی با کیفیت و ارتقای امکانات بهداشتی خواهد بود.