ساری - ایرنا - استاندار مازندران با بیان این که نقش دانشگاه های مازندران برای توسعه استان بسیار برجسته است، گفت: دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برای چالش های پیش روی این خطه از شمال راهکار ارائه کند.

به گزارش ایرنا، مهدی یونسی رستمی روز دوشنبه در دیدار با رئیس و تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل اظهار کرد: به دنبال استفاده از ظرفیت و توان دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی در راستای توسعه و حل مشکلات استان هستیم،

وی گفت: از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل دعوت می شود در راستای موضوع های اقتصاد دریا محور، هوشمندسازی، پسماند و انرژی برنامه و راهکار ارائه دهد.

وی ادامه داد: شرکت های دانش بنیان به طور جدی حمایت خواهند شد چرا که به دانشگاه، اساتید دانشگاهی و دانشجویان و ظرفیت های آنان در راستای کمک به دولت و حل مشکلات باور دارم.

استاندار مازندران تصریح کرد: دانشگاه باید برای ایجاد اشتغال پایدار راهکارهای علمی ارائه دهد تا با روشهای علمی، طرح های عمرانی را در این استان اجرایی کنیم.

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برای حل چالش‌های مازندران راهکار ارائه دهد

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل که با نگاه خیرخواهانه خیر شهیر ایران زنده یاد سید حسین فلاح نوشیروانی با اهداء ۱۷ هکتار زمین با ۱۱ هزار متر مربع فضای آموزشی در سال ۱۳۴۸ تأسیس شد که این مجموعه تحت نام مدرسه عالی تربیت دبیر فنی دانشگاه مازندران در سال ۱۳۵۲ اقدام به جذب دانشجو کرد.

این مدرسه عالی تربیت دبیر فنی در سال ۱۳۷۱ با نام دانشکده فنی و مهندسی نوشیروانی دانشگاه مازندران به عنوان تنها دانشکده فنی و مهندسی در استان مازندران در دوره‌های کارشناسی مهندسی عمران، برق، شیمی و مکانیک و در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا اقدام به پذیرش دانشجو کرد و در سال ۱۳۸۴ به مجتمع آموزش عالی نوشیروانی ارتقاء یافت.

این مجموعه آموزشی همچنین از سال ۱۳۸۷ با استقلال کامل و جدا از دانشگاه مازندران به عنوان یک دانشگاه صنعتی در شمال کشور شناخته به فعالیت و جذب دانشجو ادامه داد و تاکنون توانست موفقیت های علمی، پژوهشی و آموزشی زیادی دست یابد و مورد توجه دانشجویان از داخل و خارج از کشور قرار گیرد.

در سال های اخیر دانشمندان این دانشگاه با درو کردن جایگاه های ممتاز علمی و کسب کرسی های مختلف در رنکینگ های جهانی از یک طرف و از طرف دیگر با فعال شدن دیپلماسی علمی زمینه حضور و پذیرش دانشجوی خارجی برای تحصیل در این دانشگاه فراهم آمد.

این دانشجویان خارجی که بیشتر آنها از کشورهای عراق و سوریه هستند در رشته های مهندسی عمران، مکانیک، برق و کامیپوتر، شیمی، علوم پایه و صنایع و مواد در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری می باشند که از این تعداد تاکنون ده ها نفر از دانشجویان خارجی در این دانشگاه با اخذ مدرک مورد نظر از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل فارغ التحصیل و به کشور خود بازگشتند.

برخی از این فارغ التحصیلان نیز بعد از کسب مدرک کارشناسی ارشد در مقطع دکتری نیز به ادامه تحصیل می پردازند.

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل دارای حدود ۶ هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۶ دانشکده مهندسی شیمی، عمران، برق و کامپیوتر، مکانیک، صنایع و مواد و دانشکده علوم پایه با ۴۰۰ کارمند و عضو هیات علمی است.

در حال حاضر قریب به ۴۰۰ دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در این دانشگاه تحصیل می کنند.