جوادی آملی در دیدار لاریجانی: هماهنگی مجلس با دولت یک ضرورت است/ نباید راه دولت را ببندیم ..................................................
تهران ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 87/09/25 سیاسی.مجلس شورای اسلامی.هماهنگی مجلس.ضرورت استاد حوزه علمیه قم با تاکید براینکه هماهنگی مجلس با دولت یک ضرورت محسوب می شود گفت : دستگاه های نظام مانند مجموعه اعضای یک پیکر هستند که باید با یکدیگر هماهنگ عمل کنند.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا ، آیت الله عبدالله جوادی آملی ظهر دوشنبه در دیدار علی لاریجانی رئیس مجلس و اعضای هیات رئیسه با ایشان افزود : اگر اندیشه و انگیزه را هماهنگ نکنیم بازنده هستیم .
وی تصریح کرد: برخی در حوزه اندیشه خوب فکرمی کنند اما در عمل نمی توانند خوب رفتار کنند.
جوادی آملی تصریح کرد مجلس باید بداند نظام یک حقیقت است و مجلس بخش اندیشه آنرا برعهده دارد اما وقتی از انگیزه که همان کار اجرایی و دولت است دور شود به اشتباه می افتد .
وی خطاب به رئیس و اعضای هیات رئیسه مجلس گفت نباید راه دولت را ببندیم و دولت نیز نباید بی راهه برود اگر بگوییم هر کس کار خود را می کند دراین صورت کشور سقوط خواهد کرد .
آیت الله جوادی آملی با تاکید براینکه نباید روابط مجلس و دولت تیره شود خطاب به نمایندگان مجلس گفت : دراستیضاح و سوال کردن باید مراقب بود؟ نقد حق ما است اما همین نقد نیز باید به گونه ای بیان شود که قابل پذیرش باشد .
این عالم فقیه با انتقاد از رفتار برخی رسانه ها تاکید کرد: مطبوعات و روزنامه نگاران باید در اخبار و گزارشها و مصاحبه های خود جز حق نگویند و جز حق نشنوند .
وی درادامه با تاکید براینکه قانون آزاد باید به قانونگذار آزاده تحویل داده شود اظهار داشت: وقتی قانونگذار آزاده نباشد قانون آزاد نیز تصویب نمی شود .
آیت الله جوادی آملی تاکید کرد: اگر شما زبان ، چشم و گوش ملت هستید باید مراقب همه مسائل باشید و تنها نباید به قانونگذاری فکر کرد .
وی تصریح کرد : تفکیک قوا به معنای تکه تکه کردن کارها نیست بلکه به این معنا است که هر بخش وظیفه خود را به درستی انجام دهد .
آیت الله جوادی آملی درادامه گفت ما یک صدم جمعیت جهان را تشکیل می دهیم اما بیش از 18 درصد امکانات جهان را در اختیار داریم اما متاسفانه درفهرست ها ایران دررتبه بیش از 150 قرار دارد که این نشان از ضعف مدیریت ما است . از سویی نمی توانیم بگوییم که ما خوب کار کرده ایم و دیگران به وظیفه خود عمل نکرده اند .
این روحانی برجسته در ادامه ضمن تشریح معیارهای یک دانشگاه اسلامی گفت : دربخش فرهنگ برای اینکه ادعا کنیم دانشگاه اسلامی داریم ، باید خروجی دانشگاه های ما اسلامی باشد. این که گفته می شود دانشگاه اسلامی باشد به این معنی نیست که در دانشگاه ها فقط نماز خانه دایر کنیم، نماز جماعت برپا کنیم ، اول کتابها بسم الله بنویسیم ، نهاد نمایندگی دایرکنیم بلکه وقتی دانشگاه اسلامی می شود که دانش اسلامی شود .
وی تصریح کرد: غربی ها ادعا می کنند علم سکولار است و هیچ مبنای دینی ندارد اما نهادی مانند مجلس باید تبیین کند که هیچ علم غیر اسلامی وجود ندارد .
آیت الله جوادی آملی ادامه داد: مگر می شود مثلا در فیزیک که با شناخت پدیده های طبیعی همراه است بگوییم غیر اسلامی است در حالی که در فیزیک صحبت از آفریده های خداوند است .
وی تاکید کرد: نباید بگذاریم لاشه علوم در دانشگاه ها حاکم باشد زیرا کسی با لاشه نمی تواند پرواز کند بنابراین دانشگاه ها وقتی اسلامی می شوند که علوم آن اسلامی شود .
علی لاریجانی رئیس مجلس نیز دراین دیدار درسخنانی گفت : تلاش ما در مجلس هشتم ، تمرکز بر مسائل اصلی و مهم کشور است و تلاش کرده ایم از سایشات سیاسی پرهیز کنیم .
وی با تاکید براینکه استراتژی اصلی کشور باید ایجاد رونق اقتصادی باشد گفت : به کارهای وصله پینه ای علاقه ای نداریم معتقدیم نباید وقت مجلس صرف مسائل خود شود .
لاریجانی با تاکید براینکه طرح تحول اقتصادی به عنوان موضوعی ضروری در حال بررسی است گفت : قطعا در صورت اجرای درست این موضوع اثرات مفیدی در زندگی مردم شاهد خواهیم بود .
به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا ، رییس مجلس همچنین با آیت الله وحید خراسانی از مراجع عظام تقلید دیدار کرد که در این جلسه خبرنگاران حضور نداشتند.
سیام /1535/1531/ شماره 135 ساعت 17:41 تمام
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۸۷ - ۰۰:۰۱