الیاس قربانی پور روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا بیان كرد: شب گذشته به دنبال تماس و مراجعه حضوری شماری از شهروندان به مركز آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مبنی بر افتادن یك شهروند در رودخانه پل شهید بهشتی فومن، ماموران آتش نشانی در محل حضور یافتند.
وی ادامه داد: بارش باران در چند روز اخیر، موجب بالاآمدن سطح آب رودخانه گاز روبار شده و همین مسئله، كار جستجوی شهروند فومنی را برای آتش نشانان سخت كرده است.
وی افزود: با هماهنگی شهردار فومن، تیم غواصی و نجات سازمان آتش نشانی رشت نیز در محل حادثه حضور یافته اند تا بتوانند فرد مود نظر را پیدا كنند.
قربانی پور اضافه كرد: تمامی عوامل امدادی و آتش نشانی شهرداری فومن در آماده باش كامل بوده و طول مسیر رودخانه گاز روبار از ابتدا تا انتها را برای پیدا كردن فرد غرق شده در این رودخانه می پیمایند.
برخی شاهدان عینی گفته اند كه فرد غرق شده در رودخانه، جوانی 20 ساله و ساكن همان منطقه بوده كه شب گذشته برای دقایقی كنار رودخانه ایستاده و به ناگهان، در رودخانه خروشان كه به دلیل بارندگی های هفته جاری بر شدت جریان آب آن افزوده شده است، افتاده است.
فومن در 25 كیلومتری غرب مركز استان گیلان واقع است.
خبرنگار: امیرپوراحمد ** انتشاردهنده: امیرحسین كبیری
7294/2007
![ادامه تلاش عوامل شهرداری فومن برای یافتن جوان غرق شده در رودخانه ادامه تلاش عوامل شهرداری فومن برای یافتن جوان غرق شده در رودخانه](https://img9.irna.ir/old/Image/1395/13950903/82318720/N82318720-71194845.jpg)
رشت - ایرنا - مدیر روابط عمومی شهرداری فومن از ادامه تلاش عوامل امدادی و آتش نشانی این نهاد برای یافتن جوان غرق شده در رودخانه این شهر خبر داد.