مصطفی غلوم كارشناس و فعال سیاسی كویتی امروز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا تصریح كرد: اراده سیاسی مسئولان ایران و كویت توسعه بیش از پیش روابط است و سفر اخیر موفقیت آمیز حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی به كویت كه چندی پیش انجام شد، نقطه عطفی در مناسبات دو جانبه تلقی می شود.
وی افزود: شیخ صباح الاحمد الصباح امیر كویت علاقه مند به تقویت ثبات منطقه ای و توسعه روابط با تهران است و در همین راستا كویت گام هایی را برای فراهم نمودن زمینه انجام گفت وگوها میان ایران و شورای همكاری برداشته است .
غلوم گفت: مبادله پیام های كتبی میان دو كشور طی ماه های اخیر نیز در راستای علاقه مندی نسبت به ارتقای روابط برادرانه ایران و كویت بوده است، چرا كه سیاست جمهوری اسلامی ایران همواره راهبرد همكاری برادرانه با همسایگان خود می باشد.
این كارشناس كویتی گفت: در دولت آینده ایران نیز سیاست ثابت تهران برای گسترش روابط و همكاری ها با همسایگان جنوبی ادامه خواهد یافت، چرا كه مناسبات خوب با همسایگان به سود ثبات و استقرار منطقه خواهد بود .
غلوم خاطر نشان كرد: كویت علاقه مند است تا روابط تجاری و اقتصادی خود را با جمهوری اسلامی ایران گسترش دهد و ما امیدواریم تا انتخابات ریاست جمهوری در ایران به سود و خیر و صلاح این كشور و منطقه باشد .
این فعال كویتی افزود: انتخابات ریاست جمهوری یك نقطه با ارزش و درخشان در كارنامه فعالیت های سیاسی چهار دهه اخیر ایران به شمار می رود .
خاورم*320**1144
* انتشار دهنده: علیرضا جباری
فعال سیاسی كویتی: انتخابات ایران پدیده ای نادر و موفق در شرایط متلاطم منطقه است
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۷:۰۲
کد خبر:
82524565
تهران - ایرنا - كارشناس و فعال سیاسی كویتی با اشاره به اهمیت انتخابات ریاست جمهوری در ایران تاكید كرد: برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ایران پدیده ای موفق و نادر در شرایط كنونی پرتلاطم منطقه است و مردم ایران در یك فضای دمكراسی به نامزدهای مورد نظر خود رأی می دهند .