۱۹ خرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۴۰
کد خبر: 82558855
T T
۰ نفر
دفتر یادبود شهدای حملات تروریستی تهران در سفارت ایران در بیروت گشوده شد

بیروت-ایرنا-دفتر یادبود بزرگداشت شهدای حملات تروریستی تهران امروز جمعه در سفارت جمهوری اسلامی ایران در لبنان گشوده شد.

این مراسم از ساعت 11 صبح امروز به وقت محلی آغاز شد و تا ساعت 16 ادامه پیدا خواهد كرد.
شخصیت های سیاسی، مذهبی، فرهنگی، اقتصادی و رسانه ای لبنان و سفیران و دیپلمات های ارشد مقیم لبنان با حضور در سفارت ایران ضمن دیدار با «محمد فتحعلی» سفیر جمهوری اسلامی ایران و ابراز همدری و تسلیت، دفتر یادبود شهدای حملات تروریستی تهران را امضاء می كنند.
تا لحظه تنظیم این خبر «ایوب حمید» به نمایندگی از «نبیه بری» رئیس پارلمان، سفیران آرژانتین و پاكستان و نمایندگان سفارتخانه های الجزایر، مصر، تونس، استرالیا، عراق و كوبا در لبنان ضمن دیدار با سفیر ایران دفتر یادبود را امضا كردند.
همچنین رئیسان و نمایندگان احزاب لبنان همچون جنبش امل، حزب كمونیست، جماعت اسلامی، جنبش خلق نیز در سفارت ایران حضور به عمل رساندند و مراتب همدری خود را نسبت به شهدای حملات تروریستی تهران ابراز داشتند.
پیش از این «میشل عون» رئیس جمهوری و نبیه بری رئیس پارلمان و احزاب و شخصیت های سیاسی و مذهبی لبنان در پیام های جداگانه ضمن محكوم كردن حملات تروریستی تهران، مراتب همدری و همبستگی خود را با ملت و دولت ایران اعلام كردند.
صبح چهارشنبه گذشته در دو حمله تروریستی جداگانه، ساختمان مجلس شورای اسلامی و حرم امام خمینی (ره) هدف تیراندازی مهاجمان انتحاری مسلح قرار گرفت كه تاكنون شهادت 17 نفر و مجروح شدن 52 نفر تائید شده است.
به گفته منابع امنیتی، با هوشیاری ماموران حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره)، یكی از مهاجمان انتحاری قبل از اقدام مورد اصابت گلوله قرار گرفت و فرد انتحاری دیگر نیز خود را منفجر كرد. از سه مهاجم به مجلس شورای اسلامی یك تروریست خود را منفجر كرد و 2 تن دیگر توسط نیروهای امنیتی و حفاظتی به هلاكت رسیدند.
گروه تكفیری تروریستی داعش مسئولیت این حملات را بر عهده گرفته است.
خاورم**2054
انتشاردهنده: محمد خواجوئی