به گزارش ایرنا، در این مراسم جمع كثیری از شخصیت های سیاسی، فرهنگی و نیز مردم تركیه حضور داشتند.
حاضران در این مراسم با بر افراشتن پرچم فلسطین، تصاویر شهدای انتفاضه و نمادهای اسلامی سرزمین های اشغالی، با سر دادن شعارهایی علیه رژیم اشغالگر قدس و حامیانش، این مناسبت دینی و سیاسی را بار دیگر به رخ جهانیان كشیده و خواستار آزادی قدس شریف و سرزمین های اشغالی از دست صهیونیست ها شدند.
به گزارش ایرنا، امروز ظهر نیز پس از برگزاری نماز جمعه در مسجد سلطان محمد فاتح از مقابل این مسجد تا فاتح آنیت پارك ادامه یافت، هزاران نفر از مسلمانان روزه دار با سر دادن شعارهایی، بار دیگر حمایت خود را از ملت مظلوم فلسطین اعلام كردند.
شركت كنندگان در این راهپیمایی با سر دادن شعارهای مسلمان نخواب، حامی فلسطین باش/ راه شهدا را ادامه خواهیم داد/ همه جا فلسطین، همه جا انتفاضه/ مرگ بر آمریكا/ مرگ بر اسرائیل/ الله اكبر/ لا اله الا الله/ پایگاه های ناتو باید تعطیل شود/ رستاخیز، آزادی، حمایت از مسلمان/ سفارت اسرائیل در تركیه تعطیل باید شود، حمایت خود را از ملت مظلوم فلسطین اعلام كردند.
خاورم/1905**انتشار دهنده: حسن فاخری
![مراسم روز جهانی قدس در منطقه هالكالی استانبول برگزار شد مراسم روز جهانی قدس در منطقه هالكالی استانبول برگزار شد](https://img9.irna.ir/old/Image/1396/13960403/82575570/N82575570-71699119.jpg)
آنكارا- ایرنا- مراسم روز جهانی قدس در آخرین جمعه ماه مبارك رمضان شامگاه امروز با شكوه فراوان در منطقه هالكالی شهر استانبول تركیه برگزار شد.