به گزارش ایرنا، لحظاتی پیش ، حیدرالعبادی در بیانیه ای، آغاز مرحله دیگری از نبرد علیه گروه تروریستی تكفیری داعش را با هدف آزادسازی شهر تركمن نشین تلعفر اعلام كرد و گفت كه حمله به تلعفر از چند محور آغاز شده است و نبرد تا شكست نهایی داعش در عراق ادامه خواهد یافت.
العبادی ، ضمن اعلام ساعت صفر عملیات، خطاب به نیروهای عراقی حاضر در عملیات آزادسازی تلعفر گفت كه همه در انتظار پیروزی شما بر تروریست ها هستند.
به گفته العبادی در این عملیات نیروهای مسلح عراق از همه اجزای آن شامل ارتش، الحشدالشعبی، پلیس فدرال و نیروهای سازمان مبارزه با تروریسم حضور دارند.
تلعفر ازجمله شهرهایی است كه درژوئن 2014 میلادی به دنبال عقب نشینی نیروهای پیشمرگه كرد عراقی از منطقه، به دست داعش افتاد و در اولین مراحل آغاز عملیات موصل در مهرماه گذشته به محاصره نیروهای الحشدالشعبی درآمد و تاكنون این محاصره ادامه یافته است.
خاورم*4*1770*
![نبرد آزادسازی تلعفر آغاز شد نبرد آزادسازی تلعفر آغاز شد](https://img9.irna.ir/old/Image/1396/13960529/82636865/N82636865-71815244.jpg)
بغداد-ایرنا- نخست وزیر و فرمانده كل نیروهای مسلح عراق بامداد یكشنبه رسما آغاز عملیات آزادسازی تلعفر شهر اشغالی توسط داعش در 50 كیلومتری غرب موصل مركز استان نینوا را اعلام كرد.