رئيس كل دادگستري يزد در آيين رونمايي از پابند الكترونيكي زندانيان، گفت: اجراي طرح پابند الكترونيكي با هدف كاهش مددجويان در زندانها و نظارت بيشتر به فعاليت اين افراد است.
محمدرضا حبيبي، افزود: بر پايه اين طرح ، مددجوياني كه از پابند استفاده مي كنند نبايد از محدوده مشخص شده قانوني خارج شوند، نظارت دقيق از طريق سامانه مربوط انجام مي شود.
اين مسئول بدون توضيح بيشتر در اين ارتباط بيان كرد: در اجراي طرح ياد شده براي فرد طبق مقررات مجازات تعيين شده اعمال مي شود و با حضورش در جمع خانواده، مددجو از بسياري آسيب هاي اجتماعي در امان است.
حبيبي افزود: جلوگيري از تراكم زندانيان ، طبقه بندي آنها ، رسيدگي به خانواده مددجويان و نظارت به صورت سامانه از مزاياي اجراي طرح پابند الكترونكي است.
وي بيان كرد: اجراي قانون مجازات اسلامي و طرح هاي مختلف موجب تحول در نظام كيفري شده است كه بايد با دقت و هماهنگي اجرا شود.
تعداد مددجوياني زنداني در ندامتگاه هاي استان يزد، حدود چهار هزار نفر است، كه اغلب آنها در ارتباط با جرايم مربوط به مواد مخدر زنداني هستند.
استان يزد يك ميليون و 138 هزار نفر جمعيت دارد.
7536*2047* خبرنگار*كاظم سبحان زاده*انتشار- عباسقلي اشكورجيري*
براي نخستين بار در يزد/
طرح استفاده از پابند الكترونيكي مددجويان زنداني در استان يزد اجرا شد
۹ شهریور ۱۳۹۶، ۱۱:۵۸
کد خبر:
82650599
![طرح استفاده از پابند الكترونيكي مددجويان زنداني در استان يزد اجرا شد طرح استفاده از پابند الكترونيكي مددجويان زنداني در استان يزد اجرا شد](https://img9.irna.ir/old/Image/1396/13960609/82650599/N82650599-71842241.jpg)
يزد - ايرنا - طرح استفاده از پابند الكترونيكي ويژه مددجويان در ندامتگاه هاي يزد روز پنجشنبه با هدف نظارت و كنترل اعمال آنها در خارج از زندان براي نخستين بار در اين استان اجرا شد.