ظاهر پورمجاهد روز سه شنبه در كارگروه اشتغال و سرمايه گذاري نهاوند كه با حضور دهياران و اعضاي شوراهاي روستا در فرمانداري اين شهرستان برگزار شد، افزود: با توجه به محدوديت استخدام در دستگاه هاي اداري، دولت برنامه ريزي براي رفع مشكل بيكاري و فعال نمودن بخش توليد را با جديت دنبال مي كند و بر اين اساس اعتبارات خوبي را به استان ها اختصاص داده است.
وي گفت: البته مساله اصلي اين است كه اين اعتبارات بايد در راه هاي درست هزينه شود تا بتواند مشكلي از مشكلات مردم كه بيشتر در حوزه اشتغال است، حل شود و در همين چارچوب بايد عملكردها به صورد دقيق رصد و نظارت شود.
وي گفت: 6 هزار ميليارد ريال از اعتبارات ياد شده استان با سود 16 درصد به طرح هاي دانش بنيان اختصاص مي يابد.
پورمجاهد افزود: سه هزار و 400 ميليون ريال ديگر نيز در اختيار استان قرار دارد كه براي اشتغال فراگير است و مي تواند تمامي طرح ها را شامل شود.
وي اضافه كرد: در راستاي تخصيص اعتبار براي اشتغال فراگير نيز اولويت با طرح هاي دانش بنيان و فناوري هاي جديد است و سود اين تسهيلات بر اساس محروميت و درجه ايثارگري بين 10 تا 16 درصد است.
مديركل دفتر بازرسي استانداري همدان اضافه كرد: يكهزار و 200 ميليون ريال ديگر از اين اعتبارات نيز در اختيار دستگاه هاي خاص مانند كميته امداد امام خميني(ره)، بهزيستي، بنياد شهيد و ديگر دستگاه ها كه افرادي تحت پوشش آنهاست، قرار مي گيرد.
پور مجاهد بر ارائه طرح ها به شكل تعاوني تاكيد كرد و افزود: به منظور با صرفه بودن و توجيه اقتصادي، وام ها به صورت گروهي و تعاوني داده مي شود؛ لذا افراد تحت پوشش كميته امداد امام خميني(ره) و يا بهزيستي مي توانند به صورت گروهي طرحي را معرفي كنند.
وي با بيان اينكه براي ارائه طرح ها 15 اولويت از سوي استانداري اعلام شده است، افزود: با توجه به اولويت هاي اشتغال و توليد، لازم است كه طرح ها در اين چارچوب تعريف شوند و متناسب با صنايع جديد و دانش بنيان باشند.
فرماندار نهاوند نيز در اين نشست گفت: در بحث پرداخت تسهيلات به فرد حقيقي با مشكل مواجه هستيم و لازم است كه افراد در قالب تعاوني و يا گروه هاي توليدي تقاضاي وام كنند.
كريم حميدوند افزود: با توجه به اينكه چهار كارخانه توليد مواد لبني در نهاوند وجود دارد و اين شهرستان بخش عمده اي از علوفه خود را به استان قم و ساير استان ها صادر مي كند، لذا اين ظرفيت و استعداد در شهرستان وجود دارد كه روي دامداري نهاوند برنامه ريزي شود.
وي اضافه كرد: در اين زمينه نبايد براي شهرستان محدوديت ايجاد كرد؛ بلكه نهاوند در اين زمينه بايد استثنا باشد تا ما بتوانيم تسهيلات لازم را براي توسعه دامداري جذب كنيم.
وي با انتقاد از عملكرد برخي بانك هاي شهرستان در زمينه پرداخت تسهيلات، گفت: متاسفانه برخي بانك ها قانون گريزي مي كنند و حتي امروز در جلسه مهم و تاثير گذار كارگروه اشتغال شركت نكرده اند كه ما اسامي اين بانك ها را به بازرسي استانداري اعلام مي كنيم تا مطابق قانون با آنها برخورد شود.
به گزارش ايرنا، نهاوند با ظرفيت هاي متعدد و متنوع در بخش هاي كشاورزي، معدن و گردشگري، از جمله شهرستان هايي است كه مي تواند سرمايه گذاران زيادي را به خود جذب كند.
اين شهرستان با دارا بودن جمعيتي افزون بر 185 هزار نفر در 105 كيلومتري جنوب استان همدان واقع شده است.
7525/2090
خبرنگار: وحيد سيفي**انتشار دهنده: سعيد زارع كندجاني
يك مسئول: 14هزار ميليارد ريال اعتبار براي اشتغال استان همدان اختصاص يافت
۷ آذر ۱۳۹۶، ۲۱:۲۰
کد خبر:
82745941
نهاوند- ايرنا- مدير كل بازرسي و سرپرست امور روستايي و عشايري استانداري همدان گفت: دولت به منظور ايجاد اشتغال و فعال نمودن بخش توليد 14 هزار ميليارد ريال اعتبار از منابع بانكي و صندوق توسعه ملي به استان اختصاص داده است.