به گزارش سه شنبه شب ایرنا، شبكه المیادین و الاخباریه سوریه اعلام كردند كه شدت بمباران ارتش تركیه به حدی است كه ساكنان شهرك الزهرا در شمال حلب صدای آن را شنیدند.
برخی منابع همچنین اعلام كردند كه نیروهای دفاع مردمی پس از این بمباران به حاشیه عفرین عقب نشینی كردند.
ارتش تركیه از یك ماه پیش عملیات موسوم به 'شاخه زیتون' را در عفرین در شمال سوریه آغاز كرد.
براساس اعلام رسانه های تركیه در جریان این عملیات بیش از 6 هزار نیروی نظامی این كشور مشاركت دارند.
دولت آنكارا هدف از این عملیات اشغالگرانه را نابودی عناصر 'حزب كارگران كردستان تركیه' (پ.ك.ك)، 'حزب اتحاد دمكراتیك سوریه' (پ.ی.د) و 'یگانهای مدافع خلق سوریه' (ی.پ.گ) در عفرین بیان كرده است.
مقام های آنكارا، شاخه نظامی حزب اتحاد دمكراتیك سوریه (ی.پ.گ) را متهم می كنند كه با حزب كارگران كردستان تركیه همكاری دارد و آن را شاخه سوری این گروه می نامند.
شبد**خاورم**8005 **1010
گلوله باران عفرین همزمان با ورود نیروهای مردمی از سوی نظامیان تركیه
۱ اسفند ۱۳۹۶، ۱۹:۰۲
کد خبر:
82838529
![گلوله باران عفرین همزمان با ورود نیروهای مردمی از سوی نظامیان تركیه گلوله باران عفرین همزمان با ورود نیروهای مردمی از سوی نظامیان تركیه](https://img9.irna.ir/old/Image/1396/13961201/82838529/N82838529-72193277.jpg)
دمشق- ایرنا- رسانه های سوری اعلام كردند كه ارتش تركیه همزمان با ورود نخستین گروه های دفاع مردمی به عفرین، این شهر را زیر آتش هوایی و توپخانه ای خود قرار دادند.